Ha te vagy a legnagyobb Leonardo DiCaprio fan, és imádod a Wall Street Farkasa c. filmet, akkor mindenképp látnod kell ezeket az érdekes tényeket!

1. Kokain 

Valójában B vitamint szippantottak fel a színészek. 

2. Ágyjelenet 

Leonardo DiCaprio és Margot Robbie egy rakás pénzen kellett lefeküdniük egymással, viszont ez kényelmetlen és nagyon fájdalmas volt Margot-nak. A hamis papírpénz többször is megvágta a színésznő hátát. 

3. Dobolás

Matthew McConaughey az egyik jelenet között meglátta, hogy Leonardo DiCaprio dobol a mellkasán, ÉS milyen jó, hogy meglátta! Szerencsére végül bele is került a filmbe. 

4. A kocsi jelenet

A valós éleben az igazi Jordan tényleg megpróbált bejutni hasonlóképpen az autójába, viszont nem volt túlságosan izgalmas. Leonardo-nak az az ötlete támadt, hogy a lábával próbálja meg kinyitni a kocsi ajtaját, de csak egyszer tudta megcsinálni ezt a jelenetet, mert közben meghúzta a hátát. 

5. A 'kielégítő' jelenet

Jonah Hill egy műpéniszt használt annál a jelenetnél, mikor meglátja színésznő társát, Margot Robbie-t. A többi színész reakciója amit láthatunk a filmben mind eredeti, hiszen direkt nem avatták be őket, hogy minél hitelesebb legyen ez a jelenet! 

6. Őrült egybeesés 

Jonah Hill egymást követően 3 filmben is szerepelt, amiben benne van 'utca' szó. Először jött a 2012-es filmje, a 21 Jump Street (A kopasz osztag), ezután jött 2013-ban a The Wolf of Wall Street (A Wall Street farkasa), és 2014-ben A kopasz osztag második része, a 22 Jump Street. 

7. A csókolózós jelenet

Leonardo DiCaprio és Joanna Lumley közös csókjelenete volt a film legtöbbször felvett jelenete. Leonardo annyira ideges volt, hogy egymást követően 27-szer forgatták le ezt a részt. Szegény Leo! 

8. A tánc 

DiCaprio híres esküvői táncjelenetei elvileg koreografáltak voltak, viszont Leo állítása szerint ez nem igaz, ő igenis így tud táncolni! 

9. Az első meztelen jelenete Margot Robbie-nak

Martin Scorsese, a film rendezője felajánlotta Margot-nak a lehetőséget, hogy egy fürdőköpeny legyen rajta a csábítás jelenetében, Margot viszont mindenképp vállalni akarta a meztelenkedést. Tudta, hogy a karakterének egész lényege az, hogy a testét ajánlja fel a pénzért. A színésznő eleinte ideges volt, de 3 tequila elfogyasztása után készen állt a jelenetre. 
Kezdetben hazudott a családjának, miszerint testdublőrt használtak a jeleneténél, de végül meggondolta magát, és a film bemutatása előtt színt vallott. 

10. Az első vevő hangja

Martin, a filmrendező hangja volt az első ügyfél, akinek Jordan eladja az első Aerodyne I.N.D részvényeit.

11. Kiskutya

Egy interjú közben Margot elmesélte, hogy Naomi és Jordan első szexjelenete alatt a kutyának az volt a fealdata, hogy Leo lábát harapdálja. A kiskutya nem volt hajlandó erre, ezért DiCaprio lábujjai közé kutyaeledelt és csirkemájat tettek. 

12. A két film hasonlósága

A Kapj el, ha tudsz film nagyon sokban hasonlít a Wall Street Farkasára. Egyrészt mindkét film főszereplője Leonardo DiCaprio, másrészt mindkettő film önéletrajzon alapszik, amiket olyan emberek írtak, akiket csalásért börtönöztek be. A 2 film vége pedig azzal zárul, hogy a főszereplő együttműködik az FBI-al.   

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!