Okok, ami miatt egy unatkozó férjet kitiltottak az áruház üzleteiből. Folyik a könnyem :D

A bevásárlás egy szükséges rossz, amit általában a nők jobban élveznek, mint a férfiak. Ők valahogy 10 perc után ráunnak a dologra, és az a cél, hogy minél előbb végigmenjenek a kötelező körökön, aztán irány haza.

Ez a férj úgy tűnik, a kelleténél kicsit jobban unta (utálta?) a közös nagy bevásárlásokat, így saját szórakoztatására elkezdett mindenféle pótcselekvéseket csinálni. Mi nagyon reméljük, hogy a történet tényleg igaz, állítólag a Tesco a sokadik eset után küldött egy levelet a házaspárnak, hogy közöljék: a felsorolt indokok miatt nem szeretnék, ha a férfi többet igénybe venné a szolgáltatásukat.

Ha egy dolgot javasolhatok: inkább ne utánozzátok a férfi ötleteit, mert könnyen lehet, hogy nem egy udvarias levél lesz rá a válasz, nem érdemes a goromba biztonsági őrök türelmével játszani :D

tecso

Tisztelt asszonyom!

Az elmúlt fél év során az ön férje elég sok kellemetlenséget okozott áruházunknak, amit nem vagyunk hajlandóak tolerálni a továbbiakban, ezért úgy határoztunk, hogy az ön férjét “persona non grata-nak” nyilvánítjuk, és kitiltjuk áruházunkból. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje, videó felvételekkel bizonyítható cselekedeteit.

Június 15: Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlok bevásárló kocsijába csempészett.

Július 8: Az ajándék osztályunkon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre.

Július 29: Egy nagy flakon ketchup teljes tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.

Augusztus 7: Odament egy eladóhoz és hivatalos hangnemben közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, 3-as kód lépett életbe, azonnal menjen oda és intézkedjen az előírásoknak megfelelően.
Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikba torkolt.

Augusztus 28: Elemelt egy “Vigyázz, a padló nedves” táblát és elhelyezte a szőnyegosztályon.

Szeptember 15: A sportosztályon felállított egy sátrat, és az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot az otthon részlegből, az bejöhet a sátorba. 23 gyerek reagált pozitívan a felhívásra.

Szeptember 23: Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, amire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén.

Október 4: Az egyik biztonsági kamerába nézett, mintha tükör lenne, közben az orrát piszkálta és a kiszedett eredményt alaposan bemutatta a kamerának.

Október 10: A barkács osztályon felvett egy baltát, majd fenyegető hangon megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert.

November 3: Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat, rákiabált: “Engem válassz, engem válassz!”

November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a padlón és azt visította: “Már megint ezek a szörnyű hangok!”

November 24: Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát: “Úristen, itt nincs vécépapír!” Az egyik eladónőnk elájult.

Forrás: ilyennincs.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!