Egy fotónak mindig van valamilyen története: jobb esetben ezek boldog pillanatokhoz köthetők, pozitív élmények társulnak hozzá. Előfordul viszont, hogy egy fotó hátborzongató és rémisztő események után vagy előtt készül el, amely örökre megőrzi a rossz pillanatokat. Ezeket a képeket te sem tudod végignézni érzelmek nélkül, minket legalábbis nagyon felkavartak…

Csoportkép a Columbine Gimnáziumban, amelyen a két gyilkos diák is szerepel. A bal sarokban vannak, figyeld milyen pózban…

R. Budd Dwyer amerikai politikus, pillanatokkal azelőtt, hogy öngyilkos lett élő adásban a sajtütájékoztatóján 1987. január 22-én.

Mark David Chapman, John Lennon egyik legnagyobb rajongója aláírást kér a zenésztől. Órákkal később ő lőtte le Lennont.

A 18 éves Tyler Hadley és legjobb barátja, Michael Mandell házibulit rendezett azután, hogy Tyler megölte a saját szüleit, mert nem engedték neki, hogy bulit tartson.

Egy Fülöp-szigeteki politikus lefényképezte családját, vele együtt saját gyilkosát is.

A 14 éves Regina Kay Walters látható, akivel egy sorozatgyilkos végzett. A kép beállítottnak tűnhet, de igazi érzelmeket tükröz: a férfi miután levágta a lány haját, fekete ruhát és magassarkút adott rá, elkészítette ezt a képet, majd végzett a lánnyal.

A kép a hírhedt amityville-i házban készült (Long Island, New York). A ház lakatlan volt a kép készültekor, a kamera mozgásérzékelővel volt ellátva, amely működésbe lépett. A fiú hasonlít az egyik DeFeo fiúra, akivel évekkel korábban a házban végeztek.

Véletlenül rögzített öngyilkosság egy kínai hídnál.

Meghibásodott szélerőművön rekedt karbantartók ölelik át egymást a lángok fogságában. Mindketten életüket vesztették.

A piros autóban egy pokolgép volt elrejtve, amely a kép készülte után nem sokkal felrobbant. A férfi és gyermeke túlélte, a fotós és másik 28 ember viszont életét vesztette.

Másodpercekkel azután, hogy ez a fotó elkészült, a két fiúba (Sean és Michael McQuilken) belecsapott a villám. Szerencsére mindketten túlélték.

Forrás: latnodkell.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!