Ezek mellett a belevaló feleségek mellett aztán soha nem unalmas az élet. Általában a férj a mókamester egy családban, de a fotókat elnézve azért szép számmal akadnak kivételek... :)

A feleségem főtt tojást csomagolt ma nekem ebédre :DEz az eredménye, ha mélyalvó vagy, a feleséged pedig sminkesként dolgozik...A feleségem mostantól mindig rajtam tartja a szemét...Rájöttem, hogy a feleségem egy tamponos dobozban rejtegeti előlem a dugi nasijait....A feleségem megkért, hogy azonnal takarítsam ki a szellőzőt. Amikor nekiálltam, ez a látvány fogadott...

A feleségem kedvenc ünnepe a Halloween, én pedig minden ében szívbajt kapok az ijesztgetéseitől..A feleségem megkérdezte, hogy elakarok-e vele felezni egy Twixet. Nem pont erre számítottam, amikor igennel válaszoltam...A feleségem szerint ez egyetlen előnye a terhességnek.Több napra el kellett utaznom otthonról, a feleségem pedig egyik este ezt a képet küldte át nekem...A feleségem örömmel újságolta, hogy ültetett egy növényt, ami mindig rám fogja emlékeztetni őt.

Egyik este ez a látvány fogadott, amikor hazaértem a melóból.A feleségem a helyi kisállatkereskedésből elkérte egy tarantula levedlett bőrét, amit elrejtett a banánok közé. Nem félek a pókoktól, de ettől szívbajt kaptam...A feleségem kifestette a lábkörmömet, miközben aludtam...Éppen régi fotókat nézegettünk, amikor ezen a rólam készült képen elkezdett hangosan kacagni, majd kiszaladt és behozta a kutya bolhairtójának a dobozát...Megemlítettem a feleségemnek, hogy szerintem én jobb szakács vagyok, mint ő. Annyira ezt nem díjazta, ezért másnap ezt a szendvicset csomagolta nekem a melóba.Ezt a kaptam a feleségemtől a házassági évfordulónkra.A feleségemnek több napra el kellett utaznia otthonról, és így hagyta az ágyunkat, hogy ne hiányozzon nekem annyira. :)

 

Forrás: staxnet.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!