Te észrevetted ezeket a bakikat?

A hobbit vs. a Gyűrűk ura trilógia

A hobbit című filmben Legolasnak világoskék szeme van, az összes többi Gyűrűk ura filmben azonban sötét, már-már teljesen fekete szemmel láthatjuk.


A Gyűrűk Ura: A király visszatér

A király visszatér című epizód alábbi jelenetében egyik képkockáról a másikra hirtelen köddé válik a Samu előtt található lépcső, Frodóval együtt.


Harry Potter

A lebegő gyertyák mégsem olyan ,,lebegők", a jelenetet megállítva és a gyertyákra fókuszálva jól láthatóak azok tartódamiljai.


Harry Potter és a Titkok Kamrája

Ebben a jelenetben egy kamerás operatőrt felejtettek benne a készítők, aki a gyerekek között bujkálva igyekszik rögzíteni a jelenetet.


Harry Potter és a Főnix Rendje

Alvás közben még egy jól kivehető, O-nyakú póló látható Harryn, majd mikor felébred, már egy kivágott, V-nyakú pólóban láthatjuk.


Harry Potter és a Halál ereklyéi

A filmben többször is megemlítik, hogy Harry Potter édesanyja zöld szemű. Ennek ellenére a Halál ereklyéi című epizódban mégis barna szemmel láthatjuk az édesanyját.


Pókember

A kiömlött üdítő, melynek köszönhetően Mary Jane megcsúszik és Peter Parker karjaiba hullik, a következő jelenetre nyomtalanul eltűnik a padlóról.


Star Trek

Köddé váló jelvény.


Twilight

Az autó szélvédőjén visszatükröződő kamera.


Twilight

Ebben a jelenetben Bella farmernadrágja olyan szűk, hogy szabad szemmel is jól kivehető a mikrofonjának zsinórja.


Az Álmosvölgy legendája

Ebben a jelentben jól látható, hogy Christopher Walken félelmetes műfogai mögött bizony ott virít a saját (sötét színűre festett) fogsora.


Ponyvaregény

Ikonikus jelenet, melyre alighanem mindenki emlékszik. Az viszont már keveseknek tűnt csak fel, hogy a falon már akkor ott voltak a golyó-ütötte nyomok, mielőtt még a lövöldözés megkezdődött volna.


Ponyvaregény

Ikonikus jelenet, melyre alighanem mindenki emlékszik. Az viszont már keveseknek tűnt csak fel, hogy a falon már akkor ott voltak a golyó-ütötte nyomok, mielőtt még a lövöldözés megkezdődött volna.


A Karib-tenger kalózai

Háttérben sétáló stábtag.


A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Hector Barbossa kapitány fogai szempillantás alatt, egyik jelenetről a másikra mentek tönkre... :D


Gladiátor

Gázpalack a Római birodalom idején? Ez kicsit gyanús... :D


Bosszúállók

Köddé váló sebhely.


Bosszúállók

Itt is, ám Amerika Kapitánynak még a ruhája is megjavul.


Az éhezők viadala

Egy percig sem gondolnám, hogy Jennifer Lawrence nagy íjász múlttal vállalta volna el ezt a szerepet, de azért valakinek illett volna neki szólni, hogy pontosan hogyan is kell tartani egy ilyen "szerkezetet"... :D


Micsoda nő!

A Micsoda nő! című film ezen jelenetében Julia Roberts az egyik pillanatban még egy croissant, a másikban pedig már egy palacsintát majszolgat. 

 

Forrás: liked.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!