Azt gondolnánk, ilyen csak a filmekben van, de ez csak tévhit

#5. A közösségi média

Manapság elég sok időt töltünk a közösségi oldalakon, és igen, általában megmutatjuk azt, éppen ki a párunk, hol nyaralunk, vagy milyen nagy mérföldkőhöz jutottunk el. De néhányan egy kicsit túl komolyan is veszik a Facebook jelentőségét. Például egy indiai nő azért döntött a válás mellett, mert a férje nem volt hajlandó megváltoztatni a közösségi oldalon a kapcsolati státuszukat.


#4. A mosatlan edények

Nem sokan szeretünk mosogatni, de van, akinél épp a piszkos edényhalmaz volt a válóok! Egy bizonyos Matthew osztotta meg 2 éve történetét a nagyvilággal: felesége azért hagyta el, mert a férfi mindig ott hagyta a bögréit a mosogatóban, ahelyett, hogy elmosogatott volna. A nő szerint ez annak jele volt, hogy nem passzolnak össze, így egy idő után besokallt, és elköltözött.


#3. Egy kimosott póló

Ugyancsak az interneten mesélte el egy férfi, hogy feleségével egy kimosott póló miatt ment tönkre a házasságuk. A férfi ugyanis hatalmas focirajongó volt, és egyik kedvenc pólójára gyűjtötte a játékosok aláírásait. A neje egyik nap úgy döntött, ideje kimosni a ruhadarabot, aminek hatására az összes aláírás elhalványodott. A férjnek ez annyira betett, hogy rögtön a válás mellett döntött.


#2. Tisztaságmánia

Azt gondolnánk, a nőknek fontosabb a tisztaság, de vannak férfiak, akik ugyancsak nagy figyelmet fordítanak erre. Talán túl nagyot. 2009-ben egy német nő azért vált el a férjétől, akivel már 15 éve voltak együtt, mert a férfi állandóan csak takarítani akart. A nő abban bízott, előbb-utóbb csökken ennek mértéke, de amikor egy piszkos fal láttán a pasi leromboltatta az egészet, majd újra akarta építeni azt, betelt a pohár.


#1. Egy becenév

2009-ben egy Szaúd-arábiai nő 17 év után vált el férjétől, miután a telefonjában böngészve észrevette, a férfi milyen néven írta őt be a telefonjába. A mobilszáma mellett ugyanis a Guantanamo szó szerepelt, mintegy utalva az amerikai katonai börtönre. Bár a pasi csak viccnek szánta, a nőt nem sikerült erről meggyőznie, így a vége válás lett.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!