A 22 éves angol lány so­káig semmi mást nem evett, csak gyors­ét­termi ham­bur­gert és piz­zát. Súlya már csak­nem más­fél má­zsát nyo­mott, ami­kor a szer­ve­zete össze­om­lott. Claire úgy meg­ijedt, hogy azon­nal vál­toz­ta­tott. Bá­mu­la­tos, ami tör­tént!

A 22 éves Claire Blaire története csodálatos példa az önfejlesztésre. A lány alig múlt 20 éves, amikor már csaknem 140 kilót nyomott és kizárólag gyorséttermi ételeket fogyasztott: hamburger, pizza, hot dog, sok-sok csirkefalatka tette ki a napi étrendjét.

ahamb

A D-nap vagyis a Döntés napja akkor jött el Claire számára, amikor úgy érezte, ez így már többé nem mehet tovább. Azon a bizonyos napon pedig eszméletét vesztette egy gyorsétteremben és hosszabb időn keresztül nem tért magához. Ezen a ponton már ő is kétségbe esett, hiszen tudta, ha így folytatja, az élete forog kockán.

 

“Ekkor tényleg nagyon megijedtem, a szemem előtt az lebegett, hogy már nem fogom megérni a 30. születésnapomat. Az orvosok is csak arra biztattak, hogy itt sürgősen és radikálisan változtatni kell az életmódon. Gyorsan kellett cselekednem…”

A gyors cél elérése érdekében gyomor-bypass műtétet hajtottak végre, mely visszafordíthatatlanul csökkentette a túlsúlyos lány gyomorméretét. Ezzel párhuzamosan Claire szigorú diétába kezdett. 100 százalékig kiiktatta a cukrot az életéből, lemondott a kenyérről és a tésztafélékről, helyettük egészséges zöldségekre, könnyű húsokra, széhidrátcsökkentett élelmiszerekre tért át. Több hónapos pszichológiai kezelésen is részt vett a gyorséttermi ételek függősége miatt.

hamb5

Az egészséges táplálkozás és az edzések, valamint a fenti eljárásoknak köszönhetően több mint 70 kilót sikerült leadnia viszonylag rövid idő alatt. Ahogy az ilyen esetekben lenni szokott, Claire bőre nem tudta rugalmasan követni a fogyást, a fölöslegessé váló és csúnyán lelógó részt végül plasztikai műtéttel távolították el.

hamb3

hamb2

hamb4

hamb1

 

Forrás: ilyennincs.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!