Most bemutatjuk a három főnyeremény női jegyet, akit a legjobb feleségül venni a horoszkóp szerint!

Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi jegy hölyképviselőiu ne lehetnének jó feleségek, csak ennél a három jegynél kifejezetten pozitv tendenciák figyelhetőek meg!

 A királynő – Rák

A Rák nőknek intenzív érzelmeik vannak. Szerelmük feltétlen, és mindent megtesznek a szeretett személynek. Akik feleségül vesznek egy Rák nőt, azok a megfelelő döntést hozták meg. Ez a nő boldoggá tesz. Bár hajlamos a dramatizálásra, még a triviális dolgokban is, de ez nem rontja le azt a sok előnyt, amit a vele való kapcsolat jelenthet.

Ezek a nők mindent megtesznek, hogy meleg otthont nyújtsanak a választottjuknak és a családnak. Ráadásul nagyszerűen főznek. A Rák nők szerető anyák, nekik, a gyerekek mindig az elsők. Fontos tulajdonságuk, hogy megbecsülik a férjüket.

A császárné – Kos

Az asztrológusok szerint a Kosok azok a nők, akik előtt a férfiak térdre borulnak. Rendkívül erősek és kitartóak – mindent megtesznek a céljaik elérése érdekében. Ha úgy gondolod, elég erős vagy ahhoz, hogy az életedet ezzel az erős és bátor nővel töltsd el, vedd el feleségül, de tartsd mindig szem előtt, hogy állandóan izzik. Elvárja a segítségét és támogatást mindenben, amit ő tesz.

Ehhez hamarosan meg is szerzi párjának is a magas társadalmi státuszt, és mindenki tisztelettel kezeli mindkettőjüket. A Kos nők képesek arra, hogy erősek, felelősek és figyelemre méltóak legyenek. Két lábbal a földön állnak, és reális elvárásaik vannak a körülöttük élőkkel szemben. Másrészt ezek a nők nagyon nehezen vonzódnak, így ha mégis sikerül, tudni kell, hogy a Kos nőnek ez nagyon fontos, és mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet kihozza a kapcsolatból. A Kos szigorú, mégis pártatlan anya, aki általában vezetőket és sikeres embereket nevel fel.  Amit a partnerétől elvár, erős karakter és eltökéltség, valami olyasmi, mint ő maga.

A Vezető – Oroszlán

Az Oroszlán nők egyaránt erősek és kemények. Más szavakkal, harcosok. Hihetetlen erővel és képességekkel rendelkeznek, és olyan erős emberre van szükségük, mint amilyenek ők maguk. Soha nem szeretnek bele hétköznapi férfiakba. Nem kell sokat tenniük, hogy elcsábítsák a kiszemelt férfit; A férfiak egyszerűen csak el vannak ragadtatva a bájuktól és erejüktől.

Elkötelezett és hűséges partnerek, és a házastársaiknak szentelik minden idejüket. Szeretetük nagyon intenzív. Tény, hogy soha nem fogsz találkozni egy másik nővel, aki jobban szeret, mint egy Oroszlán. Ő  az önzetlen és tiszta szeretet mintaképe.

És harcolnak a társukért, mint egy oroszlán. Ugyanezt teszik a gyermekeikért. Készen állnak arra, hogy mindent megtegyenek, hogy megvédjék szeretteiket.

Forrás: vilaghalo.info

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!