Egy Romániában élő, meglehetősen dühös, megcsalt nő úgy döntött, hogy bosszút áll ex-barátján, aki szakításuk után visszakérte a Justin Bieber koncertjegy árát, ahol nemrég még együtt vettek részt.

A csalódott Alina azt állítja, hogy azután szakítottak, miután megtudta, hogy Andrei megcsalta őt.

Később úgy döntött, hogy megosztja a közöttük zajló beszélgetést a Twitteren.

Andrei nem akart személyesen találkozni, csak telefonon vette fel a kapcsolatot a volt barátnőjével, és arra kérte, hogy küldje vissza neki a Justin Bieber koncertjegy árát, ami meglehetősen drága volt.

Természetesen ha Andrei nem kérte volna, Alina akkor is visszaadta volna neki a pénzt amit barátja rá költött, csakhogy a fiú telefonon sürgette, hogy küldje vissza azonnal, mert ma este szüksége lesz rá.

Amikor Alina megkérdezte tőle, hogy miért ennyire sűrgős, a fiú ironikusan csak annyit írt vissza, hogy: “Csak küldd vissza, a többi ne érdekeljen!”

Alina mégegyszer megbizonyosodott arról, hogy állításai igazak, és barátja tényleg megcsalta őt, ezért úgy gondolta, hogy eszes nő módjára áll bosszút rajta.

Ahelyett, hogy egy összegben visszaküldte volna a pénzt a volt barátjának, egy online fizetési rendszer segítségével úgy döntött, hogy csak részletekben fogja visszafizetni az összeget. Az internetes fizetési rendszert úgy állította be, hogy naponta 1 banit (fillért) utaljon el.

Miután elküldte az első részt, Alina elküldte az internetes bank megerősítését, hogy a pénzösszeg sikeresen át lett küldve. Becslései szerint a teljes összeg 17 év múlva fog átmenni az exbarátja számlájára.

Forrás: napjaink.org 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!