TV-t nézett az ápolónő, amikor észrevette, hogy a műsorvezető nyakával valami nem stimmel. Írt a műsor készítőinek, ezzel mentette meg a férfi életét!

Ryan Reed az amerikai HGTV egyik házalakítós műsorát, a “Flip or Flop”-ot nézte, amikor szemet szúrt neki, hogy a műsorvezető nyakával valami nem stimmel. A férfi nyaka természetellenesen duzzadt volt, amit senki nem vett észre. Valószínűleg egy kevésbé szakavatott szemnek tényleg nem tűnik fel az elváltozás, ezért lehet, hogy azelőtt senki nem szólt a férfinak.

nyakk

Ryan azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és email-t írt a készítőknek, hogy a műsorvezető azonnal keressen fel egy szakorvost.  Tarek El Moussa el is ment az orvoshoz, és sokkoló hírt kapott: pajzsmirigy rákja van. Azonnal elkezdték a kezelést, kiműtötték a daganatot és sugárkezelést kapott a férfi, aki az életét annak köszönheti, hogy szemfüles és lelkiismeretes ápolónő kiszúrta betegségét a TV képernyőjén keresztül. Az orvosok bizakodóak a felépülését illetően, minden jel arra mutat, hogy Tarek teljesen felgyógyul a betegségből.

apolono3apolono1

Mindez annak köszönhető, hogy időben felismerték a bajt! Ki tudja, mi történt volna, ha Ryan nem veszi észre, hogy valami nincs rendben…

A nagy találkozásra is sor került egy orvosi talkshowban, ahol Tarek nem győzött hálálkodni a lelkiismeretes ápolónőnek.

musor

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!