Bak
A Bak jegyében született nő a magányt szereti, ezért a legjobb számára, ha egyedül van. Mégis van köztük olyan aki férjhez megy, ebben az esetben a partner jár rosszul, mert alkalmazkodnia kell a feleség hangulatához és teljesítenie kell a kiadott parancsait. A bak jegyben született nőnek egy olyan férfira van szüksége, aki hallgat rá és intelligens. A Bak jegyében született nő veszekedős típus, mindig az övé kell legyen az utolsó szó és a veszekedések során számtalanszor megsérti a partnerét, oda nem illő szavak használatával.

Nyilas
A nyilas jegyében született nő borzasztóan féltékeny ezért egy lidércnyomásnak tűnik a partnere számára. Olyan férjre van szüksége aki türelmes, mert csak így tudnak együtt élni, mivel a nyilas jegyű nő nem tudja kontrollálni magát. Ő a domináns személy egy kapcsolatban, ő az aki dönt mindenben, ha a férj megpróbál ellentmondani neki, akkor szétveti a méreg és kemény bűntettében részesíti a partnerét.

Skorpió
A skorpió jegyben született nő nagyon igényes, ezért nagyon oda figyel arra, hogy milyen párt választ magának. Ha a párja akiben annyira megbízik mégsem emelkedik fel az ő színvonalára, akkor egy igazi skorpióvá változik. Nem toleráns azzal a férfivel szemben aki őt nem tiszteli és ilyenkor fordul a kocka. Megszégyeníti ha társaságban vannak, provokálja amikor csak teheti azért, hogy a partnere bármikor a rendelkezésére álljon.

A kivételek erősítik a szabályokat, a fent említett 3 csillagjegy női szülöttei között is akadhatnak jó feleségek!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!