Kos
Nagyon kitartó, így amit szeretne azt el is éri. Lehet, hogy az álmaiért sokat kell küzdenie, de ez őt nem rémíti meg. A szeretteivel sokat törődik, számára nagyon fontos a család. Bármilyen helyzet is adódik, mindig megvédi a családját, nem szereti a konfliktusokat, de miattuk hajlandó vitába szállni bárkivel. A munka nagyon fontos a számára, azért dolgozik, hogy mindent megadjon azoknak akiket szeret, de bármennyi dolga is van, akkor is szakít időt a családjára. Ő az, aki késő este is megnézi a leckét, mesét mond, vagy éppen ágyba viszi a szerelmének a vacsorát, ha nem érzi jól magát. Sokszor magát is háttérbe helyezi, csak azért, hogy a családját boldoggá tegye.

Szűz
Csodálatos feleség és anya válik belőle! A szűz nagyon kitartó és szeret szeretni. A boldog párkapcsolat és a vidám családi légkör számára elengedhetetlen. A család boldogsága számára nagyon fontos. Rosszul viseli a konfliktusokat, főleg a szeretteivel. Az idegenek véleménye nem érdekli, de ha a családját bántják azért harap! Odaadó és szeretetteljes. Nagyon békés, de azt senkinek sem engedi, hogy belerondítson a családi békébe. Kitartó és dolgos, így ha nagy tervei vannak, azokat is könnyedén megvalósítja.

Nyilas
Kedves és odaadó, a gyermekei jelentik számára a legnagyobb örömet. Fiatalkorában kissé bohókás, de amikor anyává válik, érettebb és megfontoltabb lesz. Megbízható és odaadó. A család kedvéért szinte bármire hajlandó. Önfeláldozó, ha kell lemond a saját terveiről, csak azért, hogy a szeretteinek örömet okozzon. Boldoggá teszi, ha a családja körében lehet, ezért ő az, aki összetartja a családot. Ha a gyerekek már nagyok és alig van idejük valamire, ő akkor is arra törekszik, hogy legalább időnként egy családi ebédre összehívjon mindenkit. A sikereit a kitartásának köszöneti, ő az a személy, aki többször is megpróbál valamit, ha elsőre nem úgy alakul, ahogyan azt tervezte.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!