1. Ikrek
Az ikreket a Merkúr segíti, az asztrológiában a Merkúr a szellemi aktivitást jelképezi. Az ikrek jegy szülötteinek ragyogó az észjárásuk és különösképpen intelligensek, ezeket a tulajdonságaikat fejlesztik is. A legfőbb jellemvonásuk az, hogy gyorsan felfogják az információkat és dönteni tudnak.

2. Bika
A bika nem próbál senkit sem meggyőzni a saját intelligenciájáról, első látásra úgy tűnhet, hogy a bika jegy szülöttei nem igazán intelligensek, de ez nem így van. Minél jobban megismersz egy a bika jegyében született személyt, annál jobban megérted mennyire intelligens.

3. Szűz
A szűz jegyében született személyeknek analitikus a gondolkodása, oda figyel a legapróbb részletekre is. Minden kapott információt alaposan megvizsgálnak, ezért nem lehet őket félrevezetni. Az ikrek a felhalmozott tudásukat mindig ésszerűen használják, ezért is van oly sok orvos, ügyvéd és építész a jegy szülöttei között.

4. Bak
A bak jegyében született embernek, hogy az információkat jobban megértse több erőfeszítésébe kerül mint az ikreknek, a bikáknak vagy a szűznek. Egyesek szerint a bak jegyében született emberek unalmasak, de ők nem veszik észre magukon ezt a dolgot és próbálják továbbfejleszteni. A bak jegyében született embereket sok esetben más emberek irányítják, ezért nincs saját véleményük. A baknak szüksége van a magányra azért, hogy gondolkozzon és akkor minden rendben lesz.

5. Vízöntő
Az Uránusz heves észjárásra buzdítja a vízöntőt, csak meg kell tanulnia használni azt. A vízöntő jegyében született emberek mindig jó megoldást találnak. Úgy tűnik ők egy lépéssel mindig közelebb vannak a jövőhöz mint mások.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!