Bika:
Mivel nagyon elkötelezett és hűséges csillagjegy, bármilyen konfliktus is adódjon, biztos lehetsz benne, hogy együtt akarja Veled megoldani. Gyakorlatias és lojális, türelme és kedvessége pedig határtalan. Fontos, hogy bármilyen aggályod is merül fel, mindig beszéld meg vele – értékelni fogja nyitottságodat!

Szűz:
Ennek a csillagjegynek minden körülmények között az a legfontosabb, hogy tudja: mellette boldog vagy! Mivel nagyon jó csapatjátékos, nem kell attól félned, hogy csak magára gondol.

Mérleg:
A mérleg jegy szülöttei akkor érzik igazán teljesnek magukat, ha párkapcsolatban élhetnek, és olyan társat akarnak maguk mellett tudni, akik szintén komolyan gondolják a kapcsolatot. Mindig törekednek arra, hogy éreztessék társukkal szerelmüket, és az is biztos, hogy bármilyen probléma is adódjon, ők mindig a megoldást fogják keresni, nem pedig a kibúvókat.

Bak:
Bár gyakran lehet önfejű és öntörvényű, az biztos, hogy mindig maximális figyelmet nyújt partnerének. Igaz, hogy nehezen fogadják az újdonságokat és a megszokásokra épül az életük, ha partnerüknek fontos, előbb-utóbb ráveszik magukat a számukra új dolgok kipróbálására is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!