Egyik sem telik sok időbe, mégis nagyon praktikus megoldást nyújtanak -íme!

1. Amikor hazaérsz a munkából, tanuld meg a ruháidat a helyükre rakni. A tiszta ruhákat a szekrénybe tedd, a piszkos ruhákat pedig a szennyes kosárba. Így rengeteg időt megtakarítsz reggel és a szekrényedben is rend lesz. Ez egy egyszerű, de hatásos trükk.

2. Amikor főzöl, közben rakjál rendet. Mosd el a használt edényeket, töröld le a konyhapultot még akkor is, ha az ételt kavargatnod kell. Ezekre a dolgokra mindig legyen időd.

3. Szabadulj meg a könyvektől és a szőnyegtől amelyek a hálószobádban vannak. A könyvek, a szőnyegek, de még a plüssmacik is sok port szívnak magukba. A könyveket tedd egy olyan szobába ahol nem alszol, vagy zárt szekrénybe, a szőnyegeket pedig tartsd az előszobában. Ne feledd, ezeket a dolgokat is tisztítani kell időnként.

4. Ahhoz, hogy mindig rend legyen a lakásban arra is figyelned kell, hogy ne legyen magas a lakás páratartalma. A páramentesítő készülék a segítségedre lehet abban, hogy ne legyen penészes a lakás.

5. Vesd be az ágyad minden reggel. Amellett, hogy ez a trükk segítségedre van abban, hogy a lakásod mindig rendben legyen, olyan tevékenységgel kezdheted a napod amely hasznos. Azt mondják, ha olyan tevékenységgel kezded a napot ami már be is teljesedett, sokkal jobban fogsz teljesíteni egész nap. Megér egy próbát, ugye?

6. Töröld le az éjjeliszekrényed minden reggel. Tarts az éjjeliszekrényeden néhány nedves törlőt, amivel minden reggel letörölheted a port. Ez a tevékenység nem tart tovább 30 másodpercnél és megszabadít a hétvégi munkától. Ezzel elkerülheted azt, hogy poros szobában aludj.

Forrás: ketkes.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!