A nyári hőségben egyszerűen tökéletes tervnek nevezhető, ha valaki a tengerpart felé veszi az irányt. Sajnos a túlzsufoltság miatt nem mindenki élvezheti, a tenger nyújtotta örömöket.

 

A zsúfolt tengerpartokon a gyerekek a homokban szaladgálnak és egyáltalán nem kellemes érzés, amikor a vizes és napsugártól irritált bőrünk, az összehomokozott lepedővel érintkezik. Ezenkívül a bámuló szemek miatt is feszélyezettséget érezhetünk és folyton csak arra gondolunk, hogy valahogy nem így képzeltük el a nyaralásunkat. A Balti-tenger partján napozó lengyel turisták azonban ésszerűen kezelni tudják ezt a problémát!

A napernyők és a napozóágyak mellett, az ott élő emberek egy speciális kerítést is magukkal visznek a tengerpartra.

Felülnézetből a strand egy város vázlatához hasonlítható, amely különböző épületekből tevődik össze

Persze nem mindenkinek van ilyen kerítése de nyilvánvaló, hogy ez a dolog mekkora népszerűségnek örvend

A teljes összkép azt az érzést kelti, mintha egy kisvárosban lennénk

A legszorgalmasabb emberek, korán reggel már elfoglalják a legjobb helyeket

Ezek a kerítések nagyon hasznosak, hiszen minden családnak vagy szerelmes párnak megvan a saját magánszférája, ahová más nem fog behatolni! Például senki sem fog vizesen átugrani azok fölött, akik ilyen kerítéssel rendelkeznek.

Néha azonban a kerítések annyira szorosan vannak egymás mellett, hogy aki később talál helyet, az nem is láthatja a tengert.

Vannak olyan emberek is, akik visszaélnek ezzel a lehetőséggel, és úgy viselkednek, mintha az egész tengerpart csak az övék lenne. De ha nem zavar senkit, akkor egyesek egészen nagy területet bekerítenek.

Azonban ez a szokás annyira elterjedt, hogy a vizimentőknek is megoldást kellett találniuk ezért speciális folyosót alakítottak ki, hogy adott esetben könnyedén a vízhez jussanak.

Akadnak olyan pimasz emberek is, akik túlságosan magas kerítést alakítanak ki. De ez nagyon ritka eset!

Mint látható, ennek az újdonságnak megvannak az előnyei és a hátrányai is. Neked mi a véleményed az ilyen kerítésről? Fejezd ki, hogy mit gondolsz erről, így más is elolvashatja véleményed!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!