Vannak fontos szabályok, amiket minden nőnek illik ismerni -ez a 12 is olyan!

1. Ha valaki azt mondja neked, hogy “meghívlak egy kávéra”, akkor azt jelenti, hogy ő fizet. Ha azt mondja “menjünk egyet kávézzunk”, az már azt jelenti, hogy mindenki fizeti a saját kávéját. Ha egy férfi szeretne fizetni neked, nyugodtan fogadd el.

2. Soha ne menj látogatóba senkihez, anélkül, hogy hívott volna. Ha valaki hívatlanul jött hozzád, és még pizsamában vagy, akkor mindenképp vegyél fel egy fürdőköpenyt legalább.

3. Ha vendégségbe, vagy vacsorára vagy hivatalos, soha ne tedd ki a telefonod az asztalra. Még véletlenül se kezdj el szörfözni a közösségi oldalakon! Illetlenség, hogy a telefonodra figyelsz, és nem az ismerőseidre.

4. Soha ne menj másodszor randizni egy olyan férfival, aki míg veled van, akkor is folyton a telefonján lóg.

5. Ha a pároddal sétáltok, és olyan valakinek köszön, akit nem ismersz, akkor úgy illik, hogy te is köszönj az illetőnek.

6. Sokan úgy tudják, a sushit mindenképp pálcikával kell fogyasztani. Jó, ha tudod, hogy az illemszabályok szerint a férfiak, a nőkkel ellentétben kézzel is ehetik a sushit.

7. A cipőd mindig legyen a lehető legtisztább!

8. Ha nagyon fontos dologról szeretnél beszélni, akkor azt személyesen, és soha ne telefonon intézd. A telefonos beszélgetés során félreértések születhetnek.

9. Ha valaki megbánt téged, akkor nem kell visszatámadni. Maradj nyugodt, ne ereszkedj le arra szintre, ne kiabálj vissza.

10. A férfi mindig a nő bal oldalán kell menjen. Kivételt képeznek azok a férfiak, akik a hadseregnél dolgoznak, hiszen ők mindig készen kell álljanak a tisztelgésre.

11. Kilenc dolog magánügy, ezekről nem vagy köteles senkinek beszámolnod: az életkor, az anyagi helyzet, a vallás, családi titkok, az egészségügyi problémák, magánéleti problémák, az ajándékok, a becsület, és a szégyen.

12. Egy étteremben, ha nagyon meleg van, soha ne legyezd magad a szalvétával, inkább kérd meg a pincért, hogy kapcsolja be a légkondicionálót.

Forrás: tudasfaja.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!