Hozzávalók

  • 1 kg darált keksz

  • 25 dkg porcukor

  • 10 dkg cukrozatlan kakaópor

  • 1 üveg rumos meggybefőtt, levével együtt

  • kevés tej

  • kókuszreszelék

  • ízlés szerint rumaroma

Elkészítés
A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a meggybefőtt levet és rumaromát kis adagokban hozzáöntjük. Nekem 4 dl meggylé ment bele és kellett hozza adjak meg 1-2 dl tejet is. Én kisméretű fagyis kanalat használtam, mert viszonylag egyforma golyókat szerettem volna. Kis darab keksz masszát a tenyerünkben szétlapítunk, teszünk bele egy meggyet és gombócot gyúrunk belőle. Megforgatjuk kókuszreszelékben. Hűtőbe teszük.

Török Henrietta receptje!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!