Rátok igaz?

Kos
Ha egy Kos a párod, akkor el kell fogadnod, hogy egy rámenős, erőszakosabb jegyet választottál magadnak. Mindig is az volt és nehezen fog megváltozni, de arra vágyik, hogy ezt elfogadd, tudd kezelni és figyelmeddel ajándékozd meg. Lehet, hogy keménynek mutatkozik kívül, de nagyon is gyengéd belül és szereti a romantikus gesztusokat, amelyek szívből fakadnak.

Bika
Mivel a Bika nagyon hűséges típus, ugyanezt várja el a párjától is. Nem kell, hogy tárgyi ajándékokkal lepd meg őt, még akkor sem, ha nagyon szereti a csecsebecséket. Sokkal fontosabb neki, hogy teljes szívedet neki add és értékeld őt.

Ikrek
Teljesen független jegy, aki társaságkedvelő és hisz abban, hogy mások segítsége nélkül bármiben tud boldogulni. Nagyon szeret beszélgetni hosszasan és mélyen, gyakorlatilag bármiről. Jobb, ha felkészülsz, hogy folyamatosan igénye lesz a jó beszélgetésekre.

Rák
A Rákoknak szükségük van a magas fokú biztonságra és kényelemre. Egy olyan párra, aki mellett otthon érezhetik magukat. Bizonyosodj meg róla, hogy elegendő minőségi időt töltesz vele együtt és fizikálisan, érzelmileg és szellemileg is törődsz vele.

Oroszlán
Az Oroszlán életében kiemelkedő helyen van a párkapcsolat. A Kedveséért a csillagot is lehozza az égről, ha valóban szereti őt és ezért nem kér semmi mást cserébe, csak elismerést. Azt akarja érezni, hogy ő a világ közepe a párja számára.

Szűz
Talán némileg zárkózottnak tűnik egy Szűz, de ez csak azért van, mert első körben fel akarja mérni a terepet. A szívéhez vezető utat úgy találod meg, hogy biztosítod őt róla, megbízhat benned. Semmilyen romantikus gesztusra nem lesz szükséged, egyszerűen légy ott mindig, amikor szüksége van rád.

Mérleg
A Mérlegek mindig az egyensúlyra törekszenek, ami azt jelenti, hogy mindent mértékkel várnak el. Ne akarj túlzásokba esni semmivel és ne próbáld őt nagyon lenyűgözni. Nagyon szeretnek beszélgetni és néha ez annak kárára megy, hogy nem hallgatnak elég figyelmesen. Ne félj attól, ha ártalmatlan vitába keveredsz vele. Szavakkal fejezd ki felé az érzéseidet.

Skorpió
Nagyon szélsőséges személyiségek. Vakmerőnek és hűvösnek mutatják magukat a felszínen, viszont legbelül nagyon érzékenyek. Annak ellenére, hogy képesek ügyesen elrejteni az érzéseiket, nagyon vágynak a párjukkal kettesben töltött percekre, a minőségi időre.

Nyilas
Imád utazni, felfedezni dolgokat és érezni, hogy szabadon tevékenykedhet. Soha ne várd el, hogy egy Nyilas heti 7 nap 24 órában melletted lesz, maximum a kapcsolat elején. Ha elfogadod, hogy ő ilyen, akkor nagyon sok izgalmas élményben lesz részed mellette.

Bak
Keményen dolgozik, nagyon ambiciózus és mindent megtesz azért, hogy a kitűzött céljait elérje. Néha ez a fokozott vágy a tökéletességre a kapcsolataiban is megmutatkozik. Hibátlan párkapcsolatra vágyik és érzelmeit mindig igyekszik kimutatni. Számára az legfontosabb az, hogy a párja értékelje őt az élet minden területén és nála jobbat ne akarjon elképzelni.

Vízöntő
A legkacifántosabb jegy mind közül. Egyszerre tud nagyon közvetlen és barátságos lenni, ugyanakkor van egy nagyon makacs, zárkózott oldala is. Ha szívügyekről van szó, akkor jobb, ha teret engedsz egy Vízöntőnek és hagyod, hogy a saját ütemében haladjon a kapcsolatotokban. Semmit nem szabad erőltetned vele kapcsolatban, mert kudarcba fulladsz vele.

Halak
Mérhetetlenül és menthetetlenül romantikus típusok ugyanakkor hajlamosak arra, hogy megtartsák a dolgokat maguknak. Nem adják ki könnyen az érzéseiket, csak akkor, ha már biztosak benne, hogy te vagy az Igazi és megbíznak benned. Szeretnek filozofálgatni a számukra fontos dolgokról, így jó, ha partner vagy ezekben.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!