Nézd meg, hogyan helyezkedik el az ágyban a párnád, rajta vagy vele alszol-e, majd olvasd el a hozzá tartozó jellemzést.

zemélyiséged titkait!

A tudatalattiról az egyik legbeszédesebb fizikai jellemző az, hogyan alszol, beleértve azt is, milyen a viszonyod a párnádhoz. Meg fogsz döbbenni a jellemzéseken

Nézd meg, hogyan helyezkedik el az ágyban a párnád, rajta vagy vele alszol-e, majd olvasd el a hozzá tartozó jellemzést.

1. Összegyűrve a fejed alatt

Minden este összegyúrod a párnádat, mintha egy vekni kenyeret dagasztanál? Ha rendszeresen így alszol az erős jellemre, ugyanakkor mélyen művészi öntudatlan személyiségre vall. Rengeteg ötlet van a fejedben, és arra vársz, hogy mindegyiket ki tudd próbálni.

2. Átölelve

Sok ember nőtt úgy fel, hogy gyerekkorában plüssmackó vagy egyéb „vigasztaló” tárgy, kispárna volt a társa. Sokaknak még felnőtt korukban is hiányzik ez. Ha így, a párnát átölelve alszol arra több magyarázat is van. Egyrészt a tudatalattid keresi a kényelmet és visszavágyik a gyermekkori felelőtlen életbe.

Másrészt pont az ellenkezője: az erős anyai ösztönöket is jelezheti, azaz, hogy van valaki az életedben, akinek szüksége van a szeretetedre és támogatásodra.

3. Párnát a fejedre húzva

Azok, akik ráhúzzák a párnát a fejükre, fülükre, valószínűleg keresnek valamit, ami hiányzik az életükben.

Ha nyugovóra térnek a puha párna segíti megnyugtatni őket, és nem érzik magukat olyan elveszettnek, mint aki egyedül hánykolódik a végtelen tengeren.

Ez egy jó módja annak, hogy kellemes álomba süllyedj, és végig gondold, mi az, amit keresel, mi kell ahhoz, hogy kiteljesedhessen a karriered, vagy mi az az egyéb dolog, amire vágysz.

Ha kitaláltad, mire van szükséged, az alvási pozíciód is megváltozik.

4. Párna nélkül

Ha minden este párna nélkül térsz nyugovóra és úgy is kelsz fel, valószínűleg az egészséges életmód követője vagy.

Ugyanakkor tudatalattid másról is vall.  Lehet, hogy követed az elvárt normákat és elvárásokat, de ha megvan rá a lehetőséged, szívesen hódolsz az ösztönös vágynak, a szabadságnak.

5. Párna a nyak alá betekerve

Azok az emberek, akik a párnájukat becsavarják, tűrik a nyakuk alá általában hihetetlenül szervezettek és hatékonyak, fontos számukra a napi ritmus, amiből nem szeretik, ha kizökkentik őket. Örömet találnak a napi rutinjukban, még a legapróbb részletekben is, mint a friss kávé illata vagy egy új hír a nagyvilágból. Ugyanakkor nem szeretik a spontán, előre meg nem tervezett dolgokat, és íróznak a káosztól.

6. Feltámasztott párna

Gyakran alszol így? Akkor valószínűleg az a fajta ember vagy, aki még alvás közben is kész az elkötelezettségre. Hiper éber és energetikus vagy, rengeteg kreatív energia áramlik benned – nemcsak nappal, hanem éjszaka is. Számodra az alvás sokszor „időpocsékolás”, azért sokszor mész könyvvel a kezedben az ágyba, hogy a lehető legtöbb időt ébren töltsd, és általában korán kelsz.

7. Feldobott elegyengetett párna

Sokan megigazítják a párnájukat, de ha ezt gyakran teszed, és még az éjszaka közepén is, akkor ezt környezeted, párod egyértelműen a szeszélyességnek, ingatagság tudja be. Pedi sokkal mélyebb minőség van mögötte: az ambíció. Folyamatosan törekszel a nagyságra, még akkor is, ha már elérted a karriered csúcsát.

Ne köss kompromisszumot, ne félj váltani, hogy egy más területen is kipróbálhasd magad!

8. Egyik karod a párna alatt

Ha így alszol, nagyon empatikus és érzékeny személy vagy, aki egyfolytában arra törekszik, hogy elérje, teljesítse azt, amit a körülötte élők kérnek tőle.

Aki így alszik, az folyamatosan próbálja megoldani a problémákat mások számára a nap folyamán.

Forrás: napjaink.org

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!