Szeretsz a konyhában sürgölődni-forgolódni? Az alábbiakban kiderül, hogy milyen konyha az ideális számodra, melyikben érzed jól magad.

Kos 

Képtalálat a következőre: „Konyha”

A kos nem szeret sok időt tölteni a konyhában. Inkább a gyors ételeket szereti (nem az ízük miatt), nem akarja idejét sokáig főzőcskézéssel tölteni. Ezért is szereti a praktikus dolgokat: összecsukható asztal, kényelmes, de helytakarékos szék és mindentudó gépek, amelyek a munka nagy részét elvégzik helyette. Mivel tűzjegy, a tűzhely központi szerepet kap nála. A konyha színe piros, sárga, narancs. De legalább a kiegészítők legyenek színesek! 

 

Bika 

Képtalálat a következőre: „Konyha”

A bikához a föld elemet és a biztonságot, anyagi jólétet kötik. Kényelmes és szereti a szépet. Egy bika a klasszikus, vintage stílusú holmikat értékelni tudja. Ezért konyhája a klasszikus stílust követi, szép, íves faberakásos nagy tárolófelülettel rendelkező szekrénnyel, egy kényelmes konyhapulttal. Színe: a földszínek: barna, bézs, sárgásak. 

 

Ikrek 

Képtalálat a következőre: „glass globe pendant light”

Az ikrek inkább az eklektikus stílust kedvelik: szeretik a modern holmikat, de a régi bútorokat és kiegészítőket is szívesen felhasználják lakásuk szépítgetésénél. Egy tipikus ikrek-konyha lehet fehér színű, modern bútorokkal, melyet egy-egy vintage fogantyúval, vagy egy retro függönnyel, vagy épp a nagyi százéves étkező asztalával egészít ki. 

 

Rák 

Kapcsolódó kép

A rák a családot tartja legfőbb értéknek és igyekszik is összefogni, összetartani a családtagokat. És mi mással lehetne összeterelni a családtagokat, mint egy hatalmas közös étkezésekkel? Ehhez viszont kényelmes, nagy, mindennel felszerelt konyhára van szükség. A konyhában legyen egy hatalmas étkezőasztal, amely mellett az egész rokonságot le lehet ültetni. A rák anyuka elkészítésében, ezért a kényelmes, könnyen elérhető munkapult is elengedhetetlen számára. 

 

Oroszlán 

Képtalálat a következőre: „rustic home decor”

Az oroszlán imádja a luxust. Mindenből a legjobb és legdrágább kell neki. A konyha is egy hely, amivel villoghat, ezért vágyik a legdrágább beépíthető konyhai eszközöket, a fényes konyhapultot, a legújabb trendeket képviselő bútort. Mindennek megadja a módját. A legszebb anyagokat használja. A lényeg, hogy érezze a 'törődést'. 

 

Szűz 

Képtalálat a következőre: „kitchen drawer organizer”

Képtalálat a következőre: „modelos de cozinha planejada”

A szűz a tisztaság és a praktikum nagy kedvelője. Fontos, hogy könnyen tisztítható felületek legyenek a konyhájában és mindennek meg legyen a helye. A konyhabútorban mindent megfelelően szelektálhasson. Egy kis kamra se árt, de itt is mindennek megvan a maga helye. Egy fehér konyha nálad biztosan mindig csillogna-villogna. 

 

Mérleg 

Képtalálat a következőre: „dream white kitchens”

A mérleg a klasszikus szépség, a kreativitás megtestesítője. A mérleg szülötte még a legapróbb részletekre is figyel: akár egy fogantyúról, akár a textilekről, akár a konyhai kiegészítő eszközökről van szó. A lényeg a szépség. Jobb, ha elkerüli a divatot és olyan konyhát választ magának, ami inkább klasszikus formájú-stílusú és a színei is időtállóbbak: fekete-fehér, fa-színek, és földszínek. 

 

Skorpió

Képtalálat a következőre: „light grey kitchen cabinets”

Nem tölt sok időt a konyhában, inkább a praktikum a fontos a számára a szépség helyett. Általában pici a konyhája, bár a szekrény akár a mennyezetig is felérhet. Semmi fölösleges holmit nem tartogat, ami kell arra nagy valószínűséggel szüksége van a főzéshez. Azonban arra egy picit odafigyelhetne, hogy ami praktikus és hasznos, annak nem kötelező rondának is lennie. 

 

Nyilas 

Képtalálat a következőre: „breakfast nook bay window”

A nyilas szórakoztató és barátságos ember hírében áll. Sokszor hívja át a barátait közös étkezésre, szeret főzni. Szereti, ha nagy az étkezőasztal, ahol könnyen elférnek a vendégek. Nagyon jól használható, ha a konyha egy légtérben van az étkezővel, vagy legalábbis érintkezik vele, mert így miközben főzi a finom ételeit, tudja szórakoztatni a barátokat is. 

 

Bak 

Képtalálat a következőre: „cute cottage interiors”

A bakok nagyon szeretik a természetet és a tágas tereket egyaránt. Ezért a bak számára egy sötét pici lyuk, konyha gyanánt egyáltalán nem megfelelő. Inkább legyen nagy ablakokkal, nagy belmagassággal rendelkező helység, ahol az étkeken és a klasszikus bútorokon kívül sok növényt is tarthat. Jól főz, odaadó, és szorgalmas. Mindig van meleg étel nála. 

 

Vízöntő 

Képtalálat a következőre: „cocinas para espacios pequeños”

A vízöntők nagyon különleges emberek. Nem szeretik az unalmas, kopott, régi stílusú dolgokat. Ehelyett a legújabb stílusú, legújabb anyagokból készül, egyedi bútorokat részesítik előnyben. Mindig egy lépéssel előrébb járnak a divatban. Szeretik az eredeti, egyedi különleges berendezéseket, a futurisztikus eszközöket. 

 

Halak 

Képtalálat a következőre: „Konyha”

Bár a halak is szereti a szépet, a praktikumot, legjobb, ha a saját konyháját asztalos segítségével álmodja meg és egyedileg készítteti el. A leendő konyha minden centijét kihasználja, és a készítés során pedig szereti, ha nemes anyagokkal dolgozik az asztalos. A finomság, lágyság mindenképpen legyen benne valamilyen formában a konyhában. Mivel a halak vízjegy, a kékes, fekete árnyalatok is megjelenhetnek, amit azért fel lehet dobni vidám kiegészítő színeikkel is. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!