Azt mondják: Olyan a gazdi, amilyen a kutyája. Illetve, a gazdi rá hasonlító kutyát választ. De nem csak külsőre kell gondolni, hanem a belső tulajdonságokra is. Nézzük konkrétan a fajtákat!

Pitbull 

Képtalálat a következőre: „pitbull”

A pitbull kedvelői nagyon elfogadó emberek. Jól kommunikálnak, nyitott gondolkodásúak, kreatívak. Lazák és nagy ívben tesznek a világra. 

Híres tulajdonosok: Vin Diesel, Steve Irwin 


Pomerániai törpespicc

Képtalálat a következőre: „pomerániai”

A pomerániai törpespicc kicsik, kedvesek, a gazdik családtagként szeretik őket. A gazdik lazák, nyitottak. Ezek a kutyák élénkek, az őket szeretők szenvedélyesek. Ebbe a kiskutyába nagyon sok szeretet és öröm szorult, amit szeret átadni a gazdiknak. 

Híres tulajok: Paris Hilton, Eva Longoria 


Agár

Képtalálat a következőre: „agár”

Az agarak rajongói csendesek, erős típusok. Függetlenek. Ezek a kutyák nagyon nyugodtak a családban, megbízhatók. Akik az agarakat kedvelik, intuitívak. Kutyájuk nagyon jól megértik egymást. 

Híres tulajdonosok: Cesar Millan, J.K. Rowling


Corgie

Képtalálat a következőre: „corgie”

A corgiet kedvelők szeretnek kommunikálni, sokat beszélnek, és eléggé makacs emberek. Igénylik a figyelmet: sok színész és zenész kedveli ezt a fajtát. Élénkek és szeretik megélni a dolgokat. 

Híres tulajdonos: Erzsébet királynő 


Német juhász 

Képtalálat a következőre: „német juhász”

A német juhász kutyák nagyon sportosak és aktívak - ahogyan gazdáig is. Társasági emberek, de jobban kedvelik a hozzájuk közel állókkal eltölteni az időt, mint sok ismeretlennel. Extrovertáltak és bugyog bennük a versenyszellem. 

Híres tulajdonos: Chris Evans


Border Collie 

Képtalálat a következőre: „border collie”

A border collie kedvelők nagyon szorgalmas, jól összpontosító emberek. Szeretnek emberek között lenni, de jobban érzik magukat kisebb csoportokban. Néha kicsit rögeszmések, de inkább alaposak. 

Híres tulajdonos: Ellen DeGeneres 


Angol bulldog

Képtalálat a következőre: „english bulldog puppy”

Az angol bulldog kedvelők erősek, függetlenek, nyitottak. Bár a kutya megjelenése ijesztő lehet, a természetük annál kevésbé az. A fajta kedvelő számára fontosak az emberi kapcsolatok, szeretnek otthon lenni. Szeretik a rendet. 

Híres tulajdonosok: Adam Sandler, Winston Churchill, John Legend


Csivava

Képtalálat a következőre: „csivava”

A csivavásokat az átlagemberek beképzeltnek tartják és nem értik, miért kell egy háziállatot felöltöztetni. Azonban a csivavások (talán éppen ezért), kerülik az előítéletet, szeretnek ismerkedni és mindig fogadják a sikert. Ehhez öltözködnek. Udvariasak és büszkék. 

Híres tulajdonos: Paris Hilton 


Husky 

Képtalálat a következőre: „husky”

A husky tulajdonosok nagyon aktív emberek, szeretnek sokat a szabadban tartózkodni. Erősek, magabiztosak, főnök-típusok, ugyanakkor védelmezik a hozzájuk közel állókat. Bármikor lehet hozzájuk tanácsért fordulni. 

Híres tulajdonosok: Rita Ora, Danica Patrick


Mopsz 

Képtalálat a következőre: „pug”

A mopsz szerelmesei nem a sportosságukról híresek. Annál inkább jókedvükről, humorérzékükről és kedvességükről. A rájuk bízottakat szeretik kényeztetni. Nyitottak, művészi hajlammal rendelkeznek. 

Híres tulajdonos: Hugh Laurie 


Labrador 

Képtalálat a következőre: „labrador”

A labradorok szerelmesei nagyon kedves és aktív emberek. Nem a sportolástól, hanem attól, hogy imádnak a középpontban lenni, nagy bulikat rendezni és szeretik körbevenni magukat a barátaikkal. Könnyen könnyre fakadnak. Melegszívűek és okosak. 

Híres tulajdonosok: Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway 


Rottweiler

A rottweilert kedvelők nagyon magabiztos és intenzív életet élő emberek. Okosak és bátrak, előrelátóak. Mint egy szuperhős! 

Híres tulajdonos: Will Smith


Golden Retriever

Képtalálat a következőre: „golden retriever wallpaper”

A golden retrievert kedvelők általában barátságosak, értékelik az otthon melegét. Barátságosak, szívélyesek. Szeretik boldoggá tenni környezetüket. Kellemes emberek. 

Híres tulajdonos: Jennifer Aniston 


Beagle

Képtalálat a következőre: „beagle”

A beagle szerelmesei mindig kíváncsiak, szeretnek új dolgokat megtanulni. Soha nem unják meg felfedezni a világot. A beagle-k kíváncsiak, és nagyon aktívak. Kedvelőiknek sok barátja van és csodálatos emberek. 

Híres tulajdonos: Lyndon B. Johnson 


Bichon Havanese

Képtalálat a következőre: „Bichon Havanese wallpaper”

A bichont kedvelők szeretik a luxust, a kényelmet. Szeretik a családot és próbálnak mindenkinek megfelelni. Egészségesek, hosszú életűek. Nem kedvelik a magányt és szeretnek otthon lenni szeretteik körében. Vidámak, temperamentumosak. 

Híres tulajdonosok: Bíró Ica, Galambos Erzsi, Szűcs Judith, Gergely Róbert


Magyar Vizsla 

Kapcsolódó kép

A magyar vizsla magas intelligenciával rendelkező, fegyelmezett kutya. A tulajdonosok szeretnek új dolgokat felfedezni. Szeretik tudni, hol a határ. Függetlenek. Szeretnek a természetben lenni, szeretnek sétálni, futni. Szeret játszani, jól tud összpontosítani. 

Forrás: Lótusz 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!