Jöjjenek újra a férfiak nővé válása! :D

1. Vlagyimir Putyin

Kezdjük a legnagyobb kaliberrel, az orosz atyuskával, aki annyira férfi, hogy Oliver Stone-nak simán bemondta: “Nincsenek rossz napjaim, nem vagyok nő.”.

Rögtön az első jelöltnél érezzük a dolog perverzitását, ugyanis – fene az ízlésünket! – mi simán elvinnénk kocsikázni Putyina kisasszonyt. Kicsit durcán néz, és kicsit furán állnak a szemei, de azért bevállalnánk, ha úgy hozná a sors.

Pontszám: 6

2. Jason Statham

Stathamet olyan masszív tesztoszteron-erőtér veszi körbe, hogy a FaceApp első körben hibaüzenetet küldött, majd lefagyasztotta a telefont, de másodjára (berregve, recsegve, ropogva) kidobott egy hatalmas állú hímnőstényt, akiben még mindig több a férfi, mint a nő.

Kösz, de kösz, inkább nem.

Pontszám: 4

3. Arnold Schwarzenegger

A terminátor kicsit már koros, de nem akartunk nagyon visszanyúlni a múltba, mert ez nem lett volna fair a többi jelöltre nézve.

A női Schwarzi bizony – ne szépítsük – dettó úgy néz ki, mint egy proteinkúrára fogott nyugdíjas Emma Thompson. Sajnáljuk, de ez így nem lehet több, mint…

Pontszám: 2

4. Kim Dzsongun

Most persze magyarázhatod, hogy ez a nagyra nőtt óvodás csak annyira alfahím, mint Maja, a méhecske, de nem lesz igazad. Dzsongun ugyanis egy egész ország legjobb partija. Aki nála jóképűbb, tutira munkatáborban végzi.

Ennyike: Kim Dzsongun nőként éppen ugyanúgy néz ki, mint férfiként. Ez azért elég árulkodó.

Pontszám: 1

5. Mel Gibson

A listán való szerepeltetése ellen nem fogadunk el vétót, Mel ugyanis a feje búbjától a nagylábujja körméig férfi. Kicsit durva, kicsit rasszista, de azért van benne tesztoszteron bőven.

Talán a mi hibánk, hogy egy nem túl előnyös képet választottunk, de ezen keseregni már teljességgel felesleges, hiszen a női Mel már a retinánkba égett. És nem vagyunk hálásak érte.

Pontszám: 3

6. Jason Momoa

Az ősférfi. Az alfahím. A férfiisten…

..nem kicsit jó bőr lenne női testben. Igen, mi is meglepődtünk, de Mamaót simán vinnénk, ha létezne.

Pontszám: 7

7. Dwayne Johnson

Hiába van néhány okos kommentelő, akinek az egyik ismerősének a barátjának az anyjának a fiának a kiskutyája tudni véli, hogy a Herkules etyeki forgatásán a Szikla szétkokózta az agyát és megdugott mindenkit, akinek kettessel kezdődik a személyi száma (az utóbbit amúgy még el is tudjuk képzelni), mi akkor is imádjuk a palit.

De a női alteregójához nem igazán mernénk közel menni. Johnson kisasszony ugyanis ezzel a fejszerkezettel legalább olyan kemény diónak tűnik, mint a férfi verziója. Inkább nem füttyögnénk utána, mert tartanánk attól, hogy összepakol minket, mint egy bála szalmát.

Pontszám: 4

8. Dan Bilzerian

A pókermilliárdos Insta-celeb playboy simán rászolgált, hogy bekóstoljuk, és végül kiderült róla, hogy…

…nőként sem lenne kisebb arca, mint amekkora most van neki. Inkább betolnánk all-in a havi kosztpénzt egy pikk párra, mint hogy elkezdjük fűzni ezt a fura arcú lányt.

Pontszám: 3

9. Bear Grylls

Volt katona, evett már kígyót-békát, ivott egy rothadó teve gyomrából, szóval magától értetődő alfahím. Látni akartuk, milyen nő lenne.

Na jó, ez tényleg bizarr, de állj meg egy percre, takard le Bear arcát és próbálj meg tőle elvonatkoztatni! Ugye, hogy jó nő? Ugye?!

Pontszám: 9

10. Vin Diesel

Kopasz is – ami állítólag a túltengő tesztoszteron egyik jele -, a hangja olyan, mintha whiskyt inna kísérőnek a dupla whiskyhez és pofont sem kérnénk tőle.

A helyzet fokozódik, srácok. Na most mondd azt, hogy nem kellene a női Vin! Mi inkább csendben maradunk.

Pontszám: 8

11. Árpa Attila

Nem egy nemzetközi alfahím, de kis hazánkban valami olyasmi, meg ugye ő rendezte az Argót, szóval nettó szemétség lenne kihagyni.

A női Árpa Attila viszont simán kihagyható. Ha legalábbis a szexiséget pontozzuk, akkor nem igazán kúszhat magasra a skálán, tekintettel arra, hogy úgy néz ki, mint egy tisztességben korosodott ötvenes anyuka. Keziccsókolom, Sanyika kijöhet játszani?

Pontszám: 4

12. Chris Pratt

Korábban csak lúzereket játszott, de A galaxis őrzőire rendesen kigyúrta magát és azóta Hollywood kedvence, így megnéztük őt is.

Uh-oh, hellóka!!

Pontszám: 10

13. Harrison Ford

Ő is kicsit koros, de azért még el tudjuk róla képzelni, hogy a liftben két emelet között vihógós kislányt csinál egy érett nőből.

Neked bejön J. K. Rowling? Mert ha igen, akkor ne foglalkozz a pontszámmal! Neked tutira tízes, mi viszont inkább megköszönjük szépen a női Harrison Fordnak a Harry Pottert, és elfelejtjük, hogy valaha találkoztunk vele.

Pontszám: 5

14. Justin Trudeau

Kanada miniszterelnöke jelenleg a világpolitika legnagyobb szívtiprója…

…és egyébként politikusnőnek sem lenne éppen kellemetlen a szemnek. Tuti, hogy van olyan olvasónk, akinek valamelyik exe pont így nézett ki!

Pontszám: 7

15. Korda György

Nem kell a duma! Gyuri bácsi férfi, pontosabban FÉRFI. Ezt megbeszéltük.

Legyünk jóindulatúak!

Pontszám: 2

16. David Hasselhoff

A most harmincas generációnak még úgy van meg David Hasselhoff, hogy egy beszélő fekete sportkocsival rohangál, szabadidejében pedig piros gatyában fut a homokban, miközben a mellszőre lobog a szélben. Innen szép nyerni.

Emberek, ez egy igazi ondolált hajú retro-playmate a kilencvenes évek elejéről! Szóljanak fanfárok!

Pontszám: 6

17. Tom Hardy

Ha a hölgyeket kérdeztük volna kortárs alfahímekről, 99 százalékuk azonnal Tom Hardyt dobta volna a közösbe. Nem vitatkozunk, lássuk!

Ha elnézzük, hogy az eredmény a program algoritmusa miatt egy kicsit zajos itt-ott, akkor megállapíthatjuk, hogy Hardy ugyanolyan jó nőnek, mint férfinak. A hölgyek kedvéért: na jó, pasinak sokkal jobb.

Pontszám: 8

18. Justin Bieber

Így utólag lehet, hogy Justinból inkább férfit kellett volna faragni, ugyanis…

…a FaceApp egyértelműen megállapította, hogy szegénynek kizárólag feminin oldala van. Valaki lát valami különbséget? A csapda most az, hogy ha felpontoznánk Justinát, az azt jelentené, hogy az eredetit is berángatnánk az ágyba, ezért inkább csalunk egy kicsit, és…

Pontszám: 1

19. Clint Eastwood

Eastwood nem csak talpig férfi, de színészként és rendezőként is hamisítatlan amerikai legenda, szóval óvatosak leszünk, mit nyilatkozunk a női verziójáról.

Manyi nénit láthatóan hidegen hagyja a rezsicsökkentés.

Pontszám: 1

20. Donald Trump

Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy kihagyjuk a világ leghatalmasabb emberét, aki ráadásul azt vallja, hogy a nőket a puncijuknál kell megragadni?

Ej… Noshát… Nem nagyon tudunk erre mit mondani. Biztos van olyan férfi, aki a női Donaldnak is megragadná, de mi inkább az alkalmat ragadnánk meg, hogy bejelentsük a húszas lista egyetlen értékelhetetlen mutatványát.

Pontszám: 0

 

Forrás: napjaink.org 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!