Egy újabb gyönyörű videó arról, hogy léteznek olyan lányok, akik ha megérzik a pénz szagát, egyből akcióba lendülnek, ha párválasztásról van szó.

A sztori röviden, hogy mindenki értse a párbeszédeket: Először egy szakadt, furcsa kinézetű srác megy oda a lányhoz, hogy csatlakozhat-e hozzá, nincs-e kedve meginni valamit. A lány végigméri, majd lekoptatja a srácot, mondván hogy komoly kapcsolata van, nem tartja jó ötletnek a dolgot. A fiú elköszön, 15 perccel később begurul egy több tízmilliós sportkocsi, kiszáll belőle egy jól öltözött, drága öltönyt viselő férfi, leül a lányhoz, akinek persze egyből felcsillan a szeme, és közli a fiúval, hogy nincsenek tervei a napra, és nincs barátja, csináljanak valamit.
Aztán közli a gazdagnak látszó srác, hogy megjött a főnöke, és ekkor feltűnik megint a szakadt ruhákba öltözött fiú, leveszi a sapkáját, felvesz egy bőrdzsekit, és kiderül hogy a kockás nadrág alatt drága ruha lapul. Elkéri a kulcsot, és elindul a kocsijához. A lány pedig kétségbeesve utána fut, hogy igazából nincs is barátja, és találkozniuk kéne valamikor.
A fiú ekkor közli, hogy igen, találkozhattak volna, úgy 15 perce, de akkor valahogy nem volt hozzá kedve a lánynak. És különben is, rohadtul utálja a hazugokat és az aranyásó lányokat, szóval lekophat. Egyszerűen gyönyörű, ahogy a lány próbálkozik, aztán akkorát koppan, hogy azt öröm nézni.

Itt a videó: 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!