Mindenkinek az életében van legalább egy kínos randizós sztorija - mostanában a legtöbb ilyen élményt a Tinder nevű appnak "köszönhetjük".

“Haverommal történt, hogy a Tinderen megismert csajjal egy autós motelben kötöttek ki. Már nyitotta volna az ajtót, mikor a lány szólt, hogy a kocsiban maradt a táskája. Elkérte haveromtól a kocsikulcsot azzal a szöveggel, hogy egy perc és jön is. Kb. egy óra után csávókámnak leesett, hogy volt egy autója…”

“Haverommal történt, hogy a Tinderen megismert csajjal egy autós motelben kötöttek ki. Már nyitotta volna az ajtót, mikor a lány szólt, hogy a kocsiban maradt a táskája. Elkérte haveromtól a kocsikulcsot azzal a szöveggel, hogy egy perc és jön is. Kb. egy óra után csávókámnak leesett, hogy volt egy autója…” (20th Century Fox/giphy.com)

"Háromszor randiztam egy sráccal, akit Tinderen ismertem meg, mielőtt úgy döntöttem, hogy együtt töltök vele egy hétvégét. Kedvesnek tűnt, jó melója volt, jól öltözött és művelt volt, minden klappolt...egészen addig, míg el nem indultunk. Egyszercsak sírni kezdett, és közölte, hogy az elmúlt 11 évet börtönben töltötte, majd megkérdezte, hogy van-e kedvem útközben megismerkedni a szüleivel."

"Háromszor randiztam egy sráccal, akit Tinderen ismertem meg, mielőtt úgy döntöttem, hogy együtt töltök vele egy hétvégét. Kedvesnek tűnt, jó melója volt, jól öltözött és művelt volt, minden klappolt...egészen addig, míg el nem indultunk. Egyszercsak sírni kezdett, és közölte, hogy az elmúlt 11 évet börtönben töltötte, majd megkérdezte, hogy van-e kedvem útközben megismerkedni a szüleivel." (giphy.com/HBO)

“Tinderen lebeszéltük a randit, helyes pasi volt, de a vacsora alatt végig arról tartott kiselőadást, hogy a férfiak mennyivel felsőbbrendűek, meg, hogy tudományos kutatások igazolják, hogy a nőkből “érzelmi reakciót vált ki, ha piros színt látnak”, és hasonlók. Kész rejtély, miért szingli még mindig…”

“Tinderen lebeszéltük a randit, helyes pasi volt, de a vacsora alatt végig arról tartott kiselőadást, hogy a férfiak mennyivel felsőbbrendűek, meg, hogy tudományos kutatások igazolják, hogy a nőkből “érzelmi reakciót vált ki, ha piros színt látnak”, és hasonlók. Kész rejtély, miért szingli még mindig…” (Columbia Pictures/giphy.com)

"Elmentem vacsorázni egy pasival, akit a Tinderen ismertem meg, és evés közben elmesélte, hogy aznap orvosnál volt. Együttérzően végighallgattam, ahogy a rektális problémáit ecseteli, és arról beszél, hogy mennyire fáj neki a vécézés - mondanom sem kell, többet nem találkoztunk."

"Elmentem vacsorázni egy pasival, akit a Tinderen ismertem meg, és evés közben elmesélte, hogy aznap orvosnál volt. Együttérzően végighallgattam, ahogy a rektális problémáit ecseteli, és arról beszél, hogy mennyire fáj neki a vécézés - mondanom sem kell, többet nem találkoztunk." (giphy.com/FOX Television)

"Indiából származom, és van egy ételünk, amit úgy hívnak, hogy "masala dosa" - ez lényegében egy rizstésztából készült palacsinta, töltelékkel a közepén. A dosát feltekerik és megtöltik masalával. Egy srác, akivel matchem volt Tinderen, azt írta nekem, hogy szeretné a masaláját beletenni a dosámba."

"Indiából származom, és van egy ételünk, amit úgy hívnak, hogy "masala dosa" - ez lényegében egy rizstésztából készült palacsinta, töltelékkel a közepén. A dosát feltekerik és megtöltik masalával. Egy srác, akivel matchem volt Tinderen, azt írta nekem, hogy szeretné  a masaláját beletenni a dosámba." (giphy.com/Disney)

“Az étteremben vártam, hogy felbukkanjon a Tinderen megismert lány. Jött is, és vele a döbbenet: valahogy elfelejtette közölni, hogy igazából kilenc hónapos terhes, és bármelyik pillanatban jöhet a baba. Baba jött, én mentem.”

“Az étteremben vártam, hogy felbukkanjon a Tinderen megismert lány. Jött is, és vele a döbbenet: valahogy elfelejtette közölni, hogy igazából kilenc hónapos terhes, és bármelyik pillanatban jöhet a baba. Baba jött, én mentem.” (Universal Pictures/giphy.com)

"Egyszer egy srác kábé két perc csetelés után megkérdezte, hogy benne lennék-e egy hármasban. Egyből be is hívta a beszélgetésbe a másik lányt, aki szőke volt, duci, dupla D-s mellekkel."

"Egyszer egy srác kábé két perc csetelés után megkérdezte, hogy benne lennék-e egy hármasban. Egyből be is hívta a beszélgetésbe a másik lányt, aki szőke volt, duci, dupla D-s mellekkel." (giphy.com/Warner Bros)

"Nem vagyok épp törékeny alkatú, de ebből nem is szoktam titkot csinálni - a fotóim is egész alakosak. Összecseteltem egy szipmi sráccal Tinderen, akivel hamar egymásra hangolódtunk, úgyhogy meg is beszéltünk egy személyes találkát. Amikor meglátott, csak annyit mondott: "Ó, nem tudtam, hogy kövér vagy..." Szépen sarkon fordultam, és faképnél hagytam."

"Nem vagyok épp törékeny alkatú, de ebből nem is szoktam titkot csinálni - a fotóim is egész alakosak. Összecseteltem egy szipmi sráccal Tinderen, akivel hamar egymásra hangolódtunk, úgyhogy meg is beszéltünk egy személyes találkát. Amikor meglátott, csak annyit mondott: "Ó, nem tudtam, hogy kövér vagy..." Szépen sarkon fordultam, és faképnél hagytam." (giphy.com/New Line Cinema)

"Útban Életem Legpocsékabb Randijára, a srác küldött nekem egy üzit a mexikói étteremből, ahol taliztunk, hogy már megrendelte a salátámat. Mikor megérkeztem, ő épp egy hatalmas burritót tömött a fejébe, és elém tolta a salit - majd a következő fél órát azzal töltötte, hogy a modell excsajáról mesélt, és arról, milyen fantasztikus volt a szakítós szex - az előző hétvégén."

"Útban Életem Legpocsékabb Randijára, a srác küldött nekem egy üzit a mexikói étteremből, ahol taliztunk, hogy már megrendelte a salátámat. Mikor megérkeztem, ő épp egy hatalmas burritót tömött a fejébe, és elém tolta a salit - majd a következő fél órát azzal töltötte, hogy a modell excsajáról mesélt, és arról, milyen fantasztikus volt a szakítós szex - az előző hétvégén." (giphy.com/Castle Rock Entertainment)

"Csetelni kezdtem egy cuki sráccal, kb. két hétig minden szuper is volt. Aztán elkezdett hívogatni egy lány, akiről ő azt állította, hogy az őrült lakótársa, aki szerelmes belé, és aki minden melójából megpróbálja kirúgatni. Kiderült, hogy a csaj valójában a barátnője volt, akivel ráadásul együtt is élt."

"Csetelni kezdtem egy cuki sráccal, kb. két hétig minden szuper is volt. Aztán elkezdett hívogatni egy lány, akiről ő azt állította, hogy az őrült lakótársa, aki szerelmes belé, és aki minden melójából megpróbálja kirúgatni. Kiderült, hogy a csaj valójában a barátnője volt, akivel ráadásul együtt is élt." (giphy.com/Twentieth Century Fox Television)

"A negyedik randinkon átmentünk hozzá, hogy meccset nézzünk. A kanapén ültünk összebújva: valószínűleg eléggé csalódott lehetett, hogy én tényleg a meccset akartam nézni, mert amikor rápillantottam, láttam, hogy a hátam mögött a telefonját nyomkodja - konkrétan épp Tinderen nézegette a csajokat."

"A negyedik randinkon átmentünk hozzá, hogy meccset nézzünk. A kanapén ültünk összebújva: valószínűleg eléggé csalódott lehetett, hogy én tényleg a meccset akartam nézni, mert amikor rápillantottam, láttam, hogy a hátam mögött a telefonját nyomkodja - konkrétan épp Tinderen nézegette a csajokat." (giphy.com/Warner Bros)

"Egy csetelés során egy srác fotót küldött nekem a szerszámáról - úgy, hogy egy mérőszalag is volt mellette."

"Egy csetelés során egy srác fotót küldött nekem a szerszámáról - úgy, hogy egy mérőszalag is volt mellette." (giphy.com/Disney)

“Mondtam a srácnak, hogy nem jön be nálam, de nem érdekelte: aznap este végig a nyomomban járt. Követett egy buliba is, ahol miközben a barátaimmal táncoltam, ő csak állt, és engem bámult, mint valami zombi. Meg sem próbált normálisnak tűnni…”

“Mondtam a srácnak, hogy nem jön be nálam, de nem érdekelte: aznap este végig a nyomomban járt. Követett egy buliba is, ahol miközben a barátaimmal táncoltam, ő csak állt, és engem bámult, mint valami zombi. Meg sem próbált normálisnak tűnni…” (Warner Bros. /giphy.com)

“Összejöttem egy csinos lánnyal, végül az ágyban kötöttünk ki. Jól ment a dolog, mikor hirtelen visszakézből pofon vágott, aztán fojtogatni kezdett. Ledöbbentem, de aztán belementem a durva szexbe. Utána szó nélkül felöltözött, és távozni készült. Marasztaltam, mire azt mondta, mennie kell, mert másnap sok dolga van a gyülekezetben…”

“Összejöttem egy csinos lánnyal, végül az ágyban kötöttünk ki. Jól ment a dolog, mikor hirtelen visszakézből pofon vágott, aztán fojtogatni kezdett. Ledöbbentem, de aztán belementem a durva szexbe. Utána szó nélkül felöltözött, és távozni készült. Marasztaltam, mire azt mondta, mennie kell, mert másnap sok dolga van a gyülekezetben…” (20th Century Fox/giphy.com)

"Randim volt egy helyes lánnyal, akit Tinderen ismertem meg. Mivel kicsit elnéztem az órámat, küldtem neki egy üzit, hogy késni fogok. Mielőtt odaértem a helyre, megnéztem a telefonom, de addigra már az ismerősei közül is törölt. De legalább a bárban jó sörök voltak."

"Randim volt egy helyes lánnyal, akit Tinderen ismertem meg. Mivel kicsit elnéztem az órámat, küldtem neki egy üzit, hogy késni fogok. Mielőtt odaértem a helyre, megnéztem a telefonom, de addigra már az ismerősei közül is törölt.  De legalább a bárban jó sörök voltak." (giphy.com/CBS Television)

“Pár randi után a lány elhívott házibuliba. “Miért ne?” – gondoltam. A buliban szinte csak pasik voltak, csaj alig. Végül kiderült, hogy a házibuli igazából a lány szülinapi partija volt, aki a tinderes pasijait hívta meg, hogy ezzel hízlalja az egóját…”

“Pár randi után a lány elhívott házibuliba. “Miért ne?” – gondoltam. A buliban szinte csak pasik voltak, csaj alig. Végül kiderült, hogy a házibuli igazából a lány szülinapi partija volt, aki a tinderes pasijait hívta meg, hogy ezzel hízlalja az egóját…” (New Line Cinema/giphy.com)

“Tinderen összemeccseltem egy dögös csajjal. Egy kis csetelés után kaptam is tőle pucér képeket. Jól alakultak a dolgok... Másnap reggel bementem dolgozni. Első napom volt az új melóhelyemen, egy étteremben. Körbevezettek és bemutattak az új főnökömnek. Ő volt az. A dögös tinderes csaj, aki előző nap a szexképet küldte.”

“Tinderen összemeccseltem egy dögös csajjal. Egy kis csetelés után kaptam is tőle pucér képeket. Jól alakultak a dolgok... Másnap reggel bementem dolgozni. Első napom volt az új melóhelyemen, egy étteremben. Körbevezettek és bemutattak az új főnökömnek. Ő volt az. A dögös tinderes csaj, aki előző nap a szexképet küldte.” (Warner Bros. Pictures/giphy.com)

“Karácsony táján beszéltem meg egy randit Tinderen. A lánnyal egy plázában találkoztunk. Shoppingoltunk, aztán beültünk egy moziba. Minden okésnak tűnt, míg azt nem látom, ahogy épp könyékig a nadrágjában matat, aztán egyenként megszaglássza az ujjait. Nem kicsit volt furcsa.”

“Karácsony táján beszéltem meg egy randit Tinderen. A lánnyal egy plázában találkoztunk. Shoppingoltunk, aztán beültünk egy moziba. Minden okésnak tűnt, míg azt nem látom, ahogy épp könyékig a nadrágjában matat, aztán egyenként megszaglássza az ujjait. Nem kicsit volt furcsa.” (Walt Disney Studios Motion Pictures/giphy.com)

“Már harmadszor találkoztam a sráccal a Tinderről, de éreztem, hogy ez nem fog menni. Vacsora után épp készültem közölni vele, mikor felhívta az anyja: meghalt a nagymamája. Végül maradtam, és egy órán át vigasztaltam, miközben együtt zokogott az anyjával, aki végig vonalban volt.”

“Már harmadszor találkoztam a sráccal a Tinderről, de éreztem, hogy ez nem fog menni. Vacsora után épp készültem közölni vele, mikor felhívta az anyja: meghalt a nagymamája. Végül maradtam, és egy órán át vigasztaltam, miközben együtt zokogott az anyjával, aki végig vonalban volt.” (BBC/giphy.com)

“Egy nálam valamivel idősebb, de csinos nővel beszéltem le randit a Tinderen. Mikor találkoztunk, kiderült, hogy a: valami szekta tagja, és totál zakkant, b: igazából arra kellett neki a randi, hogy megpróbáljon beszervezni egy hülye pilótajátékba…”

“Egy nálam valamivel idősebb, de csinos nővel beszéltem le randit a Tinderen. Mikor találkoztunk, kiderült, hogy a: valami szekta tagja, és totál zakkant, b: igazából arra kellett neki a randi, hogy megpróbáljon beszervezni egy hülye pilótajátékba…” (Paramount Pictures/giphy.com)

Forrás: viasat3.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!