A valóságshow sztár barátaival és nővérével fürdőzött Mexikó tengerpartján, ahol egy lesifotós szemrevételezte a meztelen valóságot.

Közösségi oldalain, de a magazinokban is csak olyan képeket láthatunk Kim Kardashianról, melyek a megfelelő szögből igen formásnak mutatják őt, és ez nem is akkora csalás, derékig valóban tökéletes.

No filter: Unairbrushed Kim Kardashian busts out of her skimpy bikini in candid snaps from beach break with the girls; she had taped over her nipples

Booty-ful! Busting out of a skimpy bikini, Kim

Chit chat: Kim was with pal Stephanie Shepherd, better known as Steph Shep, who is employed as her personal assistant

Time to hydrate! While Steph enjoyed a cold beer, Kim is not a heavy drinker, and went without

Back to the beach: The candid shots were taken over the weekend in Mexico

Méretes feneke azonban néhány ruhadarabon kívül már nem fest olyan hibátlanul, Mexikói kiruccanásán bikiniben fotózták le, hogyan is fest utómunkálatok nélkül. 

Nehéz elhinni, hogy valakinek műtéti beavatkozás nélkül ekkora méretei legyenek, bár akkor a látható narancsbőrt is bizonyára kezeltetné, így igyekszünk elhinni, hogy ez a domborulat a természet ajándéka.

Az mindenesetre egészen biztos, hogy egyberészes fürdőruhában sokkal élvezhetőbb lenne Kim feneke, mint bikinialsóban, mely nem kifejezetten az ő méreteire van kitalálva.

Forrás: hirado.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!