Sajnos még mindig szép számmal akadnak emberek, akik képesek megszégyeníteni egy nőt amiatt, mert császárral szült. Olyanokkal jönnek, hogy ha “nem a könnyebb utat választja” és “csak kijött volna az a gyerek”, a valóságot pedig, ami tömény fájdalom és egy hasi seb, teljesen figyelmen kívül hagyják.

A császármetszés nem a könnyebb út, hanem egyszerűen a másik. És nem kíméli meg az anyát a fájdalomtól, sőt. Olivia White ausztrál blogger ennek bizonyítására tett ki magáról egy képet a műtét után, amin jól látszik a seb, és el is mesélte, hogy érzi magát.

 

“Tudom, hogy talán nem ez a legjobb kép rólam, de ki ne csinálna szelfit pár órával a szülés után, hogy mindenki lássa, ahogy felvágtak, és kibányásztak belőlem egy új emberi lényt. Így néz ki a valóságban egy nő pár órával a császármetszés után. Mindenkinek üzenném, aki azt hiszi, hogy ez a szülés könnyebbik módja, hogy olyan érzés, mintha egy cápa lennék, akinek felvágták a hasát, hogy kiszedjék belőle a reggelire megevett szörfös testrészeit. Aztán összevarrnak egy damillal, miközben a szerveim meg akarnak szökni” – írta Olivia.

 

Forrás: lemon.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!