A testtartás nagyon sok mindent elárul -ha kiválasztod, szerinted melyikük a legmagabiztosabb, megtudhatod, hogy melyik személyiségjegyek jellemzők rád.

1.Az első nő
Nagyon bízol a saját képességeidben, és meg vagyok győződve róla, hogy minden erőd meg van ahhoz, hogy elérd céljaidat. Minden akadályt optimistán fogadsz, hiszen tudod, hogy le tudod győzni. Sikeres vagy, viszont ezért keményen meg kellett dolgozzál. Egy nagyon erős nő vagy, de néha nem árt, ha a kikapcsolódásra is fordítasz egy kis időt.

2.A második nő
A te esetedben a szíved mindig felülbírálja az elmédet, köved mindig ezt az utat, és tarts ki a szíved vágyai mellett. Döntéseid egyáltalán nem a logikus gondolkozás alapján születnek, csak arra kell vigyáznod, hogy ne bizonytalanodj el mások befolyásoló hatására. Nagyon jó a megfigyelő-, és az intuíciós képességed. Ha a szíved azt súgja, hogy ez nem egy jó döntés, nyugodtan állj tovább.

3.A harmadik nő
Nagyon racionális személyiség vagy, soha nem fogsz bele addig semmibe, amíg jól át nem rágod a dolgokat. Gyakran elveszel a részletekben, de csak így vagy képes döntéseket hozni.

4.A negyedik nő
Nagyon ambíciós személyiség vagy, és tisztában vagy azzal, hogy mihez van tehetséged, és mihez nincs. Mindig keményen dolgozol annak érdekében, hogy elérd céljaidat. Általában viszont te vagy önmagad legnagyobb ellensége, hiszen nehezen mozdulsz ki a komfortzónádból. Próbálj egy kicsit jobban bízni önmagadban, és döntéseid előtt hagyatkozz megérzéseidre is.

Forrás: Blikkrúzs

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!