Mindenki más ütemben öregszik, ennek megfelelően vannak, akiket már egészen fiatalon jóval idősebbnek gondolnánk.

Erre az önpusztító életmód is rátehet egy lapáttal, de bizonyos esetekben a dolgot a nem korhoz illő stílusnak is fel lehet róni. A következő sztárok valódi életkora meglepő, ugyanis éppen az előbbi esetek valamelyike áll fent náluk:

Adele mindössze 28 éves, azaz egy évvel idősebb Taylor Swiftnél. A dalaiból és a ruháiból arra következtethetünk, hogy bár életkora nem, de lelke idős. (Getty Images)

Adele mindössze 28 éves, azaz egy évvel idősebb Taylor Swiftnél. A dalaiból és a ruháiból arra következtethetünk, hogy bár életkora nem, de lelke idős.

A Reszkessetek, betörők! egykori sztárja a fiatalkorában előszeretettel alkalmazott tudatmódosító szereknek köszönheti, hogy jóval többnek néz ki, mint 36. (Getty Images)

Macaulay Culkin
A Reszkessetek, betörők! egykori sztárja a fiatalkorában előszeretettel alkalmazott tudatmódosító szereknek köszönheti, hogy jóval többnek néz ki, mint 36.

Hihetetlen, de Lindsay még csak 30 - ránézésre sosem gondolnánk... (Getty Images)

Lindsay Lohan
Hihetetlen, de Lindsay még csak 30 - ránézésre sosem gondolnánk... 

Az Amerikai pitében még nagyon helyes Tara Reid szó szerint szétpartizta és szétszabatta magát, ráadásul csontsovány is az utóbbiévekben. Nem dögös 41-esként látjuk... (Getty Images)

Tara Reid 
Az Amerikai pitében még nagyon helyes Tara Reid szó szerint szétpartizta és szétszabatta magát, ráadásul csontsovány is az utóbbiévekben. Nem dögös 41-esként látjuk...

Az 59 éves Melanie Griffith arcán az érzelmeket is alig látni, és szétszabottságának köszönhetően akár egy tízest is rátehetnénk életkorára. (Getty Images)

Melanie Griffith
Az 59 éves Melanie Griffith arcán az érzelmeket is alig látni, és szétszabottságának köszönhetően akár egy tízest is rátehetnénk életkorára. 

Fergie már húsz éve úgy néz ki, mint egy negyvenéves. Ez perpillanat szerencsés, mert az énekesnő 41. (Getty Images)

Fergie 
Fergie már húsz éve úgy néz ki, mint egy negyvenéves. Ez perpillanat szerencsés, mert az énekesnő 41.

A Jóbarátok Chandlere kissé lelakott 47 éves. (Getty Images)

Matthew Perry
A Jóbarátok Chandlere kissé lelakott, 47 éves.

A 80-as években Val Kilmert és Tom Cruise-t szexisségben is egy lapon emlegették, ám míg egyikük ma is tartja ezt az imidzset, Val Kilmer nem mondhatja el ugyanezt magáról. 57 éves. (Getty Images)

Val Kilmer
A 80-as években Val Kilmert és Tom Cruise-t szexisségben is egy lapon emlegették, ám míg egyikük ma is tartja ezt az imidzset, Val Kilmer nem mondhatja el ugyanezt magáról. 57 éves. 

A szexszimbólum Johnny Depp 53, és egyre inkább lelakott. Meghízott, igénytelen, megereszkedett, és sajnos egyáltalán nem méltósággal öregedett. (Getty Images)

Johny Depp
A szexszimbólum Johnny Depp 53, és egyre inkább lelakott. Meghízott, igénytelen, megereszkedett, és sajnos egyáltalán nem méltósággal öregedett.

A különleges arcú Renée számára mindig nehéz téma volt az öregedés, így nem csoda, hogy most, hogy 47 lett, nem tudja viselni a korát... (Getty Images)

Renée Zellweger
A különleges arcú Renée számára mindig nehéz téma volt az öregedés, így nem csoda, hogy most, hogy 47 lett, nem tudja viselni a korát...

Meg Ryan minden bizonnyal egy cuki 55 éves lenne, ám plasztikaőrületének köszönhetően egy félelmetes viaszbábú csupán. (Getty Images)

Meg Ryan
Minden bizonnyal egy cuki 55 éves lenne, ám plasztikaőrületének köszönhetően egy félelmetes viaszbábú csupán.

A 63 éves Travolta arcára is ráfagyott a plasztikmosoly, pedig szívesen látnánk a Grease-ből ismerős csibészes mosolyát ma is... (Getty Images)
John Travolta
A 63 éves Travolta arcára is ráfagyott a plasztikmosoly, pedig szívesen látnánk a Grease-ből ismerős csibészes mosolyát ma is...

Forrás: axn.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!