Az alábbiakban 9 darab különböző falevelet találsz. Válassz egyet, görgess le és olvasd el a jelentését!

Képtalálat a következőre: „Levél”

 

1. Amint ez a falevél színes és sokrétű, úgy az is, aki ezt választotta. Rendkívüli módon tudsz alkalmazkodni bármilyen élethelyzethez, ezért mindig megállod a helyed. Jó a felfogóképességed és ügyes vagy, valószínűleg mindig is jó tanuló voltál. 

2. Laza, spontán, viharos személyiség vagy. Mindig az épp aktuális hangulatod alapján döntesz. Legtöbbször a szívedre hallgatsz. 

3. Munkamániás vagy, és mindig mindenben szőrszálhasogatásig tökéletességre törekszel. Jól figyeled meg a részleteket. 

4. Igazi csupaszív ember vagy: empatikus és érzékeny. A környezeted (szerelmed, barátaid, családod) nagyon kedvelik benned, hogy odafigyelsz rájuk. 

5. Igazi harcos vagy: bátor és független. Néha kicsit azért könyörtelen is. A kihívásokat könnyen bevállalod és általában meg is birkózol velük: még akkor is, ha nem a könnyebb utat választottad. 

6. Kicsit egoista, kicsit különc. De a környezeted épp ezt kedveli benned: nagyon különleges látásmóddal rendelkezel. A dolgokat mindig valami új, valami egyedi szempontból figyeled meg. 

7. Egy igazi mókamester vagy. Szeretsz a társaság középpontjában lenni és imádod, ha körbevesznek a barátaid. Utálod a magányt. 

8. Rendkívül jók a megérzéseid. Szeretnél megfelelni a saját és a környezeted elvárásainak, ezért igyekszel mindig a legjobb  oldalad mutatni. 

9. Ügyesen, lépésről lépésre felépíted az életedet. Logikusan és higgadtan átlátsz minden lehetőséget és ennek megfelelően lépsz, cselekszel. Sikeres és gyakorlatias ember vagy. 

Illik rád a jellemzés? Írd meg kommentben! 

Forrás: https://lotus.cafeblog.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!