1. Ruha
Hajlamos vagy idealizálni és pozitív tulajdonságokkal felruházni mindent és mindenkit, ami és aki körbevesz téged. Soha nem az ördögöt keresed másokban. Nagyon érzelmes és jó ember vagy és tudod, hogy hogyan élj harmonikus életet, összhangban a világgal. Az emberek kedvelnek téged és vonzódnak hozzád.

2. Ruha
Még a legkínosabb szituációban is megpróbálod a legjobb formádat hozni. Arra vágysz, hogy az emberek kedveljenek, elfogadjanak, így gyakran cselekszel úgy, ahogy azt szerinted elvárják tőled.

3. Ruha
Vannak, akiket meg lehet ítélni az öltözködésük alapján, de te pontosan az ellentéte vagy ennek. Az egész életedet titokzatosság övezi. Senki nem tud teljesen megérteni, még a hozzád legközelebb álló emberek sem. Soha nem lehet kiszámítani, hogy mi lesz a következő lépésed.

4. Ruha
Nem tudnád elképzelni az életedet dicséretek nélkül. Szeretsz a rivaldafényben tündökölni, de lehet, hogy ezt te észre sem veszed. A kritikák jobb, ha messze elkerülnek, mert nem viseled jól őket. Te teljes mértékben biztos vagy a tökéletességedben.

5. Ruha
A család jelenti a mindent számodra. Akiket szeretsz, azokért bármit képes vagy megtenni, nem ismersz félelmet. Az önzést nem neked találták ki. Gyakran hajlamos vagy megfeledkezni a saját vágyaidról, miközben az életed másoknak szenteled.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!