Ha gyökereket látsz meg először
Amikor bírálnak, akkor te mindent konstruktív módon értelmezel, számodra azok a szavak olyan tanácsot jelentenek, ami hozzásegít ahhoz, hogy jobbá válj. Nem tudod elképzelni az életed fegyelem nélkül az erkölcsök és az elvek a legfontosabbak a számodra. Ezek hozzásegítenek, hogy meg tudd valósítani azt amit szeretnél. Mindent egyedül akarsz megoldani, saját véleményed van amit nehezen változtatsz meg. Racionális és makacs ember vagy.

Ha egy fát láttál meg először
Kedves vagy az emberekkel. A közeli hozzátartozóiddal mindig őszinte és odaadó vagy, de elvárod, hogy ők is ilyenek legyenek veled, ezért azt mondhatják, hogy túl sokat követelsz tőlük. Ahhoz, hogy valaki a bizalmadba férkőzzön nagyon sokat kell bizonyítson, van benned valami ami vonzza az embereket, azonban ez a rejtély sokak számára felfedezhetetlen marad.

Ha ajkakat láttál meg először
Te nyugodt személy vagy, könnyen túllépsz a nehézségeken, de ha lehet akkor inkább elkerülöd őket. A gondolataid nagyon rugalmasak. Mindamellett, hogy okos vagy néha naiv is lehetsz, ez azért van mert túlságosan megbízol az emberekben. Te mindig mindenkiben csak a jót látod. A körülötted lévő emberek azt gondolják rólad, hogy gyenge vagy és szükséged van segítségre, de ez korántsem így van. A hozzád közelálló emberek megbízhatnak benned, ezért is kérik ki a tanácsodat amit követnek is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!