‘A’ Nyelv
Szeretsz új dolgokat kipróbálni, merész, kalandor típus vagy. Nagyon közel állasz azokhoz, akik képesek megérteni és támogatni téged az elképzeléseidben. Alapvetően egy boldog és kiegyensúlyozott ember vagy, aki jól kijön másokkal, de ha valaki megsért, arra nagyon sokáig képes vagy haragudni.

‘B’ Nyelv
Mindig pontosan tudod, hogy mit szeretnél és nem is félsz ezt senki tudtára hozni. Nagyon ki tudsz jönni a sodrodból, ha azt tapasztalod, hogy más emberek vagy körülmények áldozata vagy és emiatt nem tudod véghez vinni a terveidet. Legtöbbször azonnal kimondod az első dolgot, amit az eszedbe jut, anélkül, hogy belegondolnál, ezzel kit bánthatsz meg. Mindazonáltal nagyon lojális tudsz lenni és tisztelettel bánsz másokkal.

‘C’ Nyelv
Nagyon különleges ember vagy. Magas fokú intelligenciával rendelkezel és folyamatosan a személyiségfejlesztéssel foglalkozol. Képes vagy az esetek legnagyobb részében bölcsen és higgadtan dönteni. Jól kommunikálsz, mindig tudod, hogy kivel hogyan kell beszélned. Az emberek könnyen a bizalmukba fogadnak. Bár sokan kedvelnek, csak keveseket engedsz igazán közel magadhoz.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!