Mindannyian ismerjük a tenyérjóslást, de mint kiderült, a csuklón lévő, ún. Rascette vonalak még ennél is pontosabb felvilágosítást adhatnak a jövőnkkel kapcsolatban. Tenyérrel felfelé a hangsúlyosabb kezünket kell megvizsgálni, pontosan annál a részénél, ahol a tenyér találkozik az alkarral. Itt láthatók a vízszintes vonalak, melyek könnyebben felismerhetők, ha kicsit behajtjuk a csuklót. Minden vonal kb. 30 évet jelöl. A legtöbb embernél ezért 2-3 vonal látható, keveseknél van 4 vonal, ami azt jelzi, hogy az illető a 100 éves kor is megérheti.

A legelső, a tenyérhez legközelebb eső sor az egészségről árulkodik. Ha mély és megszakítás nélküli, akkor hosszú és komolyabb betegségek nélküli élet van megírva. Ha halvány és meg van törve, azt jelzi, életmódot kell váltanunk. Ha több helyen is megszakad vagy nagyon görbe, termékenységgel kapcsolatos problémákat jelezhet.

Az alatta lévő a siker vonala. A mély, egyenes redő a gazdagságot és az anyagi jólétet mutatja, a folytonosság megszakadása pedig komoly pénzügyi nehézségekre utal.

Harmadik vonala ugyan nem mindenkinek van, de akinél látható, annál egy közösségben betöltött szerepét mutathatja. Akár igazgató, akár családfő rendelkezhet ezzel a befolyást jelző vonallal.

Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknél a negyedik vonal is látható, akkor nagyon-nagyon hosszú életre számíthatsz. Azok az emberek akiknél ez a vonal jelen van, akár a 100 éves kort is megélhetik. Ha ez a vonal erős, jól látható, akkor aktív szociális életre számíthatsz, valamint több leszármazottad lesz, vagyis nagy családra számíthatsz.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!