Válassz egyet ami elsőre megtetszik, és nézd meg a jelentését!

1.
Pont annyira lüktetsz, élsz, mint a kép, amit választottál. Egy nyílt és nyitott ember vagy, aki élvezi minden egyes percét az életének. Szereted a változatosságot, szeretsz középpontban lenni, szereted, ha mindig emberek vesznek körül. Bátran vagy benne minden "buliban", te vagy az, aki elsőnek javasolja egy munkahelyi közösségben a közös bográcsozást, de te táncolsz egy retro diszkóban is a legtovább. Fáradhatatlanul. Mindenben a jót látod, különleges szemüvegen keresztül látod a rózsaszín világot. Semmi nem hoz ki a jókedvedből. 


2.
A saját szabadságod a legfontosabb. Te vagy az az ember, aki gyűlöli a kötöttségeket, szeret mindig mindent önállóan megoldani, ami miatt gyakran makacsnak vagy önzőnek is nézik. Téged ez ne tántorítson el, bízz a saját megérzéseidben. Jelmondatod: segíts magadon, Isten is megsegít. Hobbit is olyat választasz, amelyhez nem kell sok ember: makettezel, rajzolsz, festesz, vagy épp írsz.


3.
Te az első két típus gyurmája vagy: tök jól érzed magad egyedül, de szereted a saját, megválogatott társaságodat is. Nincs sok ember, aki igazán közel állnak hozzád. Akiket barátodnak fogadtál, életed végéig azok maradnak - hacsak nem csalódsz bennük akkorát, hogy önként felrúgd az adott kapcsolatot. Ami a szíveden, az a szádon - ebből akadnak konfliktusaid, néha túl hamar mondasz véleményt. Jusson eszedbe az aranyszabály, amit feltehetően te is hallottál már gyerekkorodban: számolj el 10-ig és utána szólalj meg. 


4.
Te vagy az az ember, aki soha nem hagyná el az otthonát. Hazaszereteted, röghöz kötöttséged csodálatra méltó. Te vagy az, aki meghatódik egy szép magyar hímzés láttán, aki szeret Dobogókőre, vagy Ópusztaszerre látogatni és aki bármikor képes idézni egy alkalomhoz illő verset. Kiegyensúlyozott vagy, nyugodt, mint egy mély gyökerű fa - mert az is vagy. Család centrikus vagy, hisz a gyökereid szeretete megtanított arra, hogy szeresd a jelenedet is.


5.
Kicsi paradicsommadár vagy. Imádod a divatot, a zenét, a színháza, tetszik, ha meglátsz egy lépen egy lila hajú lány fotóját, bohókásan, színesen öltözködsz. Számodra semmi sem csak fehér, vagy csak fekete. Mindent ezernyi színben látsz. Mivel sokan el- vagy megítélnek téged a külső alapján, te radarszerűen vagy képes odafigyelni másokra és csak akkor ítélkezel, ha mélyebben megismered az illetőt. Akkor viszont óramű pontossággal meg tudod állapítani: az az ember egy mély kapcsolat kezdete lesz-e, vagy semmilyen szerepet nem játszik az életedben.


6.
Soha hétköznapot! - ez a mottód. Számodra minden, ami rutin, megerőltető, untat. A kihívásokat keresed, a legjobbat akarod nyújtani, fáradhatatlan a tempód és a munkabírásod. Az a típus vagy, aki egyszerre van sok helyen. Legalábbis a körülötted lévők ezt érzékelik és valljuk be, néha irigylik az energiádat. Az az ember vagy, akire azt mondják: "ő egy klassz csaj/pasi". 

 

Forrás: https://bouvet.cafeblog.hu

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!