1) Csaroit
Szinte kézzelfogható az ásványban lévő energiamozgás, amely a levendula színében pompázik. Lehetővé teszi az elmúlt életbeli tapasztalatokat elérését,  a jelen élet félelmeinek gyógyítását

Jóslat: Készen állsz a mélyebb belső bölcsesség elérésére és annak mindennapi életben való alkalmazására. Elkezded a növekedés és átalakulás időszakát életed minden területén.

2) Aventurin
Ra, a napisten energiáját hordozza, ami minden lehetséges élet forrása a földön. A személyes hatalom, a szabadság és a kiterjesztett tudatosság köve.

Jóslat: Ideje, hogy kifejezésre juttasd a saját akaratodat, függetlenségedet és előmozdítsd céljaidat. Hagyd, hogy a fény megvilágítson mindent, amit el szeretnél érni.

3) Lazurit
Az egyik legkeresettebb kő. A mély kék a becsület és a fenségesség, a hatalom szimbóluma. A bölcsesség és az igazság univerzális jelképe.

Jóslat: Jó ítélőképességre van szükséged egy ügyben való döntésben. Hatalmat ad számodra, hogy megtaláld az ügy alapjául szolgáló igazságot és azt világosságra hozd.

4) Borostyán
A szerves drágakövek csoportjába tartozik. Sem kristály, sem ásvány, hanem a természet biológiai terméke. Élő fákból sűrűn folyó gyanta, amely évezredek alatt vált fosszíliává.

Jóslat: Az egyensúly és a gyógyulás szükségességét jelzi az életedben. Szükséged van a növekedésre és arra, hogy az életet pozitívabb perspektívából nézd.

5) Malachit
Gyönyörű, gazdag zöld színű ásvány, amely nem hagy kétséget a fontosságát tekintve. Megjelenése tisztelet vív ki és a vonalaiban az áramló energia megnyugtatólag hat.

Jóslat: Meg kell szakítanod a kapcsolatot a régi mintákkal és bátran várni a változást. Vállaj felelősséget az életed alakulásáért.

6) Danburit
Erősen spirituális, gyógyító erejű kő, amely finoman, mégis hatékonyan megnyitja a korona csakrákat, majd azt összehangolja a szívcsakrával. Szellemet élénkítő hatású.

Jóslat: Ne vedd magad túlságosan komolyan. Túl keményen próbálod elérni a lelki megvilágosodást. Helyette inkább hozz örömöt és ünnepet az életedbe.

7) Magnezit
Egy csodálatos pihentető és megnyugtató kő, amelyet meditációban használnak, és képes arra, hogy segítsen elérni a változásokat az életben.

Jóslat: Alaposan meg kell vizsgálnod a motivációidat. Vagy erősen állsz a lábaidon vagy hagyod, hogy mások problémái befolyásoljanak?

8) Turmalin
Az ókori varázslók a fekete turmalinra támaszkodtak, hogy megvédjék magukat a földi démonoktól, miközben a varázslataikat végezték. Mai napig ez a kő a védelem elsődleges talizmánja, pszichés pajzs, amely eloszlatja a negatív energiákat és a destruktív erőket.

Jóslat: Csatlakozz a természethez és hagyd, hogy az élet örök ciklusai egyensúlyt és bölcsességet hozzanak számodra.

9) Hematit
Szükséged lehet földelére és egyensúlyra az életedben. Amint a hematit megérinti a bőrt, intenzív, finom rezgésekkel nyugalmat és koncentrációt teremt.

Jóslat: Itt az ideje, hogy a belső akaratodat hívd segítségül az előrelépésre. Vállalj felelősséget a létezésedért és érd el a kegyelem állapotát.

10) Atacamit
A fenntartható szintű függetlenség és a spirituális utazás befejezésének jelképe. Megnyitja a szív – és korona csakrákat, amellyel növeli az önmotivációt.

Jóslat: Itt az ideje, hogy extra energiát fektess be az álmaid eléréséhez. Gondolkozz el rajta, hogy mi szükséges a lelkesedésed előmozdításához!

11) Rózsakvarc
A feltétel nélküli szeretet kristálya. Lágy női energiát hordoz, együttérzést, békét és gyengédséget, gyógyítást és táplálást. Érzelmi sebeket, félelmet és haragot gyógyít.

Jóslat: A szerelem olyan romantikus módon fog az életedbe lépni, amely segít meggyógyítani a sebeidet és továbbhaladni az életben.

12) Fluorit
Gyönyörű, világos és puha, benne belső rend uralkodik. Nyugodt, stabil frekvenciát hordoz, amely a káoszban kohéziót és harmóniát teremt. Az élet minden területén egyensúlyt teremt.

Jóslat: Ideje növelned a fókuszod és az objektivitásod. Gondolkodj egy olyan helyzeten, amelyhez elméd és szellemed erejét használhatod fel megoldásként.

13) Opál
A “szem kő”. Mint egy villám a szivárványban. A szem számára oly kellemes látvány, a szerelem, a remény, az ártatlanság, a tisztaság és a szerencse szimbóluma.

Jóslat: Itt az ideje, hogy a szerelemre és az érzelmekre összpontosíts. Tiszteled magad, hallgatsz a szívedre? Vállaj felelősséget az érzéseidért és a tetteidért és oldd meg a karmádat.

14) Moldavit
Titokzatos zöld talizmán, amely az égből származik és a földfelszínre hullott alá, hogy az emberiséget szolgálja.

Jóslat: Itt az ideje, hogy értékeld az életedben azokat a jó dolgokat, amelyeket eddig elértél. Tégy erőfeszítéseket annak érdekében, hogy megváltoztasd azokat a dolgokat, amelyek visszatartanak az álmaid megvalósításától. Tekintsd meg a nagyobb képet és értékeld mindazt ahol vagy.

15) Gránátkő
A piros, narancssárga indigó árnyalatoktól kezdve az ibolyán át a lángoló vörösig a gránátkő az izgalom és a szenvedély jelképe.

Jóslat: Itt az ideje megtalálnod a szükséges erőt és kreativitást ahhoz, hogy megvalósíthasd a szükséges változtatásokat az életedben. Hívd felszínre a benső erődet. Ne kételkedj a képességeidben és valóra válthatod, amit akarsz.

16) Berill
Nem csak abban segít, hogy megmutatja, hogyan vidd véghez a feladatidat adott időn belül, azt is megmutatja, hogyan kezeld a mindennapi stresszt.

Jóslat: Ez a kő azt jelzi, hogy az utad további része tisztább és könnyebb lesz. A világos céltudatosság belép az életedbe lehetővé téve a haladásodat.

17) Obszidián
Az obszidián segít jobban látni. A múltat, a jövőt, saját belső démonjainkat és a legsötétebb igazságokat. Nem egy szokványos kő. Vulkáni lávából alakult ki.

Jóslat: Azt jelzi, hogy hamarosan kiderül a helyzeted igazsága. Nézz mélyen magadba és rájössz a válaszra.

18) Zafír
A csodás zafír a bölcsesség és a fenségesség köve. Mindig kapcsolatban áll a szent dolgokkal és a drágakövek gyöngyszemének tekintik.

Jóslat: Azt jelzi, hogy minden erőfeszítésed megtérül. Kutasd azokat a módokat, amelyekkel sikeresen elérheted céljaidat.

19) Apofillit
Ez a kő megtisztítja az elme és a test negatív szennyeződéseit. Különösen jól működik gyermekkori érzelmi traumáktól való megtisztulás esetén.

Jóslat: Itt az ideje, hogy elengedd mindazt, ami visszatart vagy lehúz. Gondosan vizsgáld meg az életedet. Mit tehetsz annak érdekében, hogy végre tovább léphess?

20) Tigrisszem
A legősibb talizmán, titokzatos, erőteljes és tiszteletreméltó. A mindent tudó és mindent látó kő. Viselőjének képesnek kell lenni a zárt ajtókon is keresztül látni.

Jóslat: Itt az ideje egy fontos álomra vagy projektre összpontosítani. Ülj csendesen a gondolattal az elmédben. Csak vágysz az adott dologra vagy készen állsz rá, hogy meg is valósítsd?

21) Cinkit
Erőteljes metafizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Jelentős stimulációt  és gyógyító hatást jelent minden csakra számára.

Jóslat: Azt jelzi, hogy az energia beáramlása már úton van. Az életed és másokkal való kapcsolatod sokkal fényesebbé, könnyebbé és energikusabbá válik majd.

22) Achát
Kisebb intenzitású, ritkán rezgő ásvány, de stabilizáló és erősítő hatását nagyra tartják.

Jóslat: Szükséges számodra céljaid csendes megfontolása. Rendületlenül munkálkodsz azon, hogy eljuss oda, ahová szeretnél?

23) Amazonit
Energiája olyan hatalmas, mint a folyó, amelyről elnevezték, és olyan merész, mint a legendás női harcosok, akikhez kapcsolódik. Harmóniát és egyensúlyt biztosít.

Jóslat: Azt jelzi, hogy belső erőforrásokra kell támaszkodnod a kommunikációs akadályok leküzdésére. Vedd a bátorságot és beszélj az igazságról.

24) Holdkő
A holdkő a rejtély erejét tartja magában. Titkait gyöngyház fátyol alá rejti. Csak a visszaverődő fénye által érthetjük meg, hogy mit akar üzenni számunkra. A belső utazás és az önmagunkban való elmélyedés talizmánja.

Jóslat: Azt jelzi, hogy ideje felismerned a női energiákat az életedben. Tiszteli őket úgy magadban, mint másokban.

25) Tűzopál
A tűzopál metafizikai tulajdonságai a lojalitáshoz és a bizalomhoz kapcsolódnak. A színek és a fény kölcsönhatásai miatt a mágikus erők kőjének számít. Ez a kristály segít a látás javításában, megvéd a fertőző betegségektől és enyhülést hoz bánatból származó fájdalomra.

Jóslat: Itt az ideje, hogy a szerelemre és az érzelmekre összpontosíts. Tiszteld magad és hallgass a szívedre. Vállalj felelősséget az érzelmeidért és tetteidért.

26) Pirit
A Nap melegét és tartós jelenlétét jelképezi és azt, hogy saját erőnk által építsük fel gazdagságunkat. Férfi energiájú. A cselekvés, a vitalitás és az akarat köve.

Jóslat: Ideje megnyitnod az elmédet és szabadjára engedned belső kreativitásodat. Hagyj fel a halogatással és emeld álmaidat a fénybe.

27) Kordierit
Mint egy éles, sötét téli éjszaka, az ibolyaszín ásvány az álmok, az benső utazás és az intuíció köve. Segít abban, hogy fizikálisan és szellemileg is fejlődjünk.

Jóslat: Azt jelenti, hogy testileg kell aktivizálnod magad mielőtt a szellemi fejlődés útjára komolyabban rálépnél.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!