Ha az 1. képet választottad: 

Itt az idő, hogy tovább lépj!  

Gyűjtsd össze minden erődet, hunyd be a szemed, fogd be a füled és tedd egyik lábad a másik után. Indulj el, még ha mindenki más szemben is jön veled. Te csak csukd be az ajtót és lépj tovább. Ne is foglalkozz azzal, hogy mi lett volna ha... Ez a kérdés most nem fontos! Megmarad az önbecsülésed, és az egészséged! A mérgező helyzetekben maradni nem elszántság és türelem kérdése! A józan ész és a jóléted azon múlik, hogy mersz-e lépni! 

 

Ha a 2. képet választottad: 

Állj ellen a kísértésnek és válogasd meg a szavaid! 

A kártya azt tanácsolja, hogy igyekezz ellenállni a késztetésnek, hogy véleményed keményen odavesd másoknak. Még akkor se, ha igazad van, akkor sem szabad másoknak túl őszintén kiadod magad. A másik a csomagolás. Nem mindegy, hogy durván, erőszakosan fejezed ki magad, vagy lágyan és szeretettel beszélsz. A szavaiddal "küldött" érzés meghatározza, hogyan érnek célba és milyen lesz rájuk a reakció. Ha stresszesnek érzed magad, vagy úgy érzed, hogy mások kihasználnak, szórakoznak veled, akkor is inkább hagyd őket a fenébe. Éppen ezt akarják elérni. De megéri belemenni a játszmázásba? Nem! Hallgass inkább nyugtató, feltöltő zenét, sétálj egy nagyot szabadban, végy egy forró fürdőt.

 

Ha a 3. képet választottad: 

Légy merész! 

Itt az ideje, hogy kizökkentsd magad a napi rutinból. Amikor szinte gondolkodás nélkül, megszokásból csinálod a dolgaidat, akkor gyakran olyan vagy, mint egy robot. És már az új lehetőségeket sem veszed észre. Ez stagnáláshoz vezethet. Azonban, ha egy nagyon pici változást hozol az életedbe, azonnal változni fog az életed! Ez majd, mint egy katalizátor, beindítja az életed más területein is a fejlődést. Fogadd az új perspektívákat nyitottan! Ne félj változtatni a dolgaidon! Legyél nyitott, merész! Az ajtók megnyílnak előtted, csak észre kell venned! 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!