1. Pipacs
Olyan energikus személy vagy, aki szereti az összejöveteleket és a tömeget. Kreatív vagy és kifejezésre tudod juttatni az egyediséged, minden új dolog érdekel. A megjelenéseddel sok embert vonzol magad köré, sokáig fognak emlékezni rád.

2. Írisz
Az írisz az optimizmust jelképezi. Azok az emberek akik ezt a virágot szeretik nagyon kreatívak és élénk a fantáziájuk. Ezért rövid idő alatt megunják azt amit csinálnak és sajnos sokszor nem tartják be amit ígérnek, de ezt nem rossz szándékkal teszik.

3. Tulipán
Egy igazi utazó vagy, szereted a változásokat és könnyen beilleszkedsz, de szorosan kötődsz a családhoz. Nagyon figyelmes és jólelkű ember vagy, de néha előjön belőled az arrogáns éned. Ha a körülötted lévő emberek gyakran megharagszanak rád, nézz egy kicsit magadba, mert lehetséges, hogy olykor te hibázol.

4. Rózsa
A szerelem virága, ha ezt választottad, akkor romantikus, szeretetet sugárzó személy vagy, tiszteletben tartod a hagyományokat, egyes embereknek úgy tűnhet, hogy divatjamúlt dolgokkal foglalkozol. Te viszont szereted észrevenni a jó dolgokat az életben és sok esetben nem fogadod el az emberek elégedetlenségét.

5. Liliom
Olyan ember vagy, akit tisztelnek, mert úgy vélik, hogy utat mutatsz. Empatikus vagy, jólelkű, szeretsz segíteni a hozzád közelálló embereken. A szeretteid mindig előtérbe helyezed. A jómodor fontos a számodra, ha lehetséges, senkit sem bántasz meg.

6. Orchidea
Jóindulatú személy, vagy nem szereted a konfliktusokat. Az orchidea komplex gyökeréből kiindulva, azok az emberek akik ezt a virágot szeretik, a családjukkal is szoros kapcsolatban vannak. Folyamatosan azon dolgozol, hogy mindent megteremts a szeretteid számára!

7. Árvácska
Ez a virág a tisztaságot és az egyszerűséget szimbolizálja, szereted a minimalizmust és az egyszerűséget, viszont ritka találékony ember vagy. Azt álomfejtők azt mondják, hogy aki ibolyával álmodik az szerencsés, azt jelenti, hogy az életedben jól alakulnak a dolgai.

8. Kamilla
Ha szereted ezt a virágot, valószínű, hogy te is mosolygós, vidám, optimista személy vagy. Szereted a dolgaidat másnapra halasztani azért, hogy szórakozhass. Szereted az aktív pihenést, a túrázást a természetben, ezért is van tele az életed kalandokkal, amely hozzásegít ahhoz, hogy elfelejts minden félelmet.

9. Nárcisz
A keleti országokban a nárcisz a szerencse és az anyagi jólét szimbóluma, de te tudod, hogy mindezeket a javakat csak akkor érheted el, ha keményen dolgozol. Ezért szorgalmas és kitartó személy vagy, mindig számíthatnak rád a körülötted élő emberek. Kreatív vagy és ezt sokan értékelik is.

10. Napraforgó
A napraforgó a bátorságot szimbolizálja, te pedig hasonlítasz rá, mert boldogságot sugárzol. Ahol te jelen vagy, ott minden és mindenki ragyog! Tudod, hogyan segíts az embereken amikor szükségük van rá. Olyan vagy mint a Nap, tele vagy energiával, vidám és megbízható ember vagy.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!