1# Engedd el az egészségtelen kapcsolatokat és lépj tovább
Előző életedben sokat voltál egyedül, elhatárolódva a többiektől, mondhatni elhagyatottan. Ezért van az, hogy nagyon nagyra értékeled a kapcsolataidat. Annyira, hogy képes lennél bármire, hogy megakadályozd egyetlen egy felbomlását is. Képes vagy a másiknak csak a pozitív oldalát észrevenni és még akkor is ragaszkodsz egy kapcsolathoz, ha az nyilvánvalóan ártalmas neked, mert nem tudod feldolgozni a kapcsolat tönkremenetelét. Harcolsz egy olyan dologért, ami mérgezi az életedet, csak azért, hogy ne kelljen egyedül maradnod, mások elismerései nélkül. Tanuld meg észrevenni a figyelmeztető jeleket és megóvni magad a felesleges fájdalomtól és csalódottságtól. Ez minden kapcsolatodra igaz, legyen az szerelmi, baráti, rokoni vagy kollegiális.

2# Ne kételkedj önmagadban és ne szabotáld a céljaidat
Az elmúlt életedben nem féltél hinni abban, hogy elérheted, amit kitűztél magad elé, de sajnos gyakran nem gondoltad ki kellő részletességgel a dolgokat és nem olyan eredményekre jutottál, amire számítottál. A döntéseid téged és másokat is veszélybe sodortak, nem csak pénzügyileg, de fizikailag is. Ezek a hibák vezettek a mostani kétkedéseidhez és az árnyékuk még mindig rád vetül. Számos módja van, hogy ezen sikerüljön túljutnod, mint például, mindig adsz magadnak időt, hogy alaposan átgondold a fontos döntéseidet és minden egyes sikert ünnepelsz, ami a bölcs megfontoltságodat dicséri. A másik tipp, hogy ne akarj mások véleményének és tanácsainak megfelelni. Ha jóindulat vezéri is őket, könnyen összekuszálhatják a dolgokat.

3# Tanulj meg bízni másokban
Előző életedben olyan sok fondorlatos mesterkedésnek és alattomosságnak estél áldozatul, hogy ma már teljes erőddel véded magad. Sokszor nem tudod eldönteni, hogy kiben lehet megbízni, hiszen azok, akikben megbíztál, csúnyán elárultak téged. Légy hű azokhoz, akik kiállták a próbát és bízz meg bennük. A lényeg, hogy bízz a megérzéseidben és add meg az embereknek a lehetőség arra, hogy bizonyítsanak, amikor a lelküket kitárják előtted. Mindig észre fogod venni a jelet, ha valami nem stimmel. A kapcsolat kezdete után némi idővel képes leszel eldönteni, hogy értékes-e a bizalmadra valaki vagy sem. Ennek megfelelően cselekedj, de mindenkinek add meg az esélyt.

Forrás: tudasfaja.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!