Ha álmainkban elhunyt szeretteink megjelennek, annak különleges jelentése van az életünkre.

Ha álmainkban elhunyt szeretteink is megjelennek, sőt beszélnek hozzánk, de mi nem értjük, hogy mit akarnak mondani nekünk, akkor ennek különleges jelentése van az életünkre vonatkozóan.

A spirituális szakértők szerint az elhunyt szeretteink, ismerőseink útba akarnak igazítani bennünket, így igyekezzünk megfejteni az üzenetüket. A legtöbb esetben ezek az elhunyt hozzátartozók fiatalabban jelennek meg az almainkban, jól néznek ki, és ami a legfontosabb, egészségesek.

Minden apró jelre próbáljunk meg odafigyelni, majd visszaemlékezni, miután felébredtünk, mert elhunyt szeretteink azt az üzenetet próbálják meg eljuttatni hozzánk, hogy mi a dolgunk a jövőben, mit tegyünk holnap, holnapután, félév múlva az életünkben.

Érdemes az éjjeliszekrényen egy jegyzetfüzetet tartani, hogy ébredés után azonnal bejegyezzük mindazt, amire emlékszünk, vagy akár egy kis rajzocskát készítsünk az álomképről. 

Ha az elhunyt szerettünk álmunkban él és virul, tevékeny, jókedvű, de nem ő van a “főszerepben”, hanem mint “mellékszereplő” van jelen, akkor ez azt jelenti, hogy lelkünk mélyén nagyon hiányzik nekünk, de ezt a felforgató érzést még magunknak sem mindig könnyű beismerni.

Ha az elhunyt szerettünk “főszerepben” van, akinek mindenáron segíteni akarunk, akkor ez azt jelenti, valamit nem intéztünk el vele, mielőtt meghalt volna.

Ha az elhunyt szerettünk tanácsokat ad nekünk álmunkban, akkor azt jelenti, hogy szükségünk van útmutatásra az életünkben, mert lehet, hogy egyedül, kiszolgáltatva érezzük magunkat, és nincs aki segítsen a nehéz helyzetben.

Jó tudni, hogy az álmaink rámutatnak a legbelsőbb félelmeinkre, vágyainkra, elfojtott érzéseinkre.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!