Hunyd le a szemed és képzeld el a jövődet, majd nyisd ki a szemed és válassz egyet a képen látható kagylókból.

Megvan melyiket választottad? Akkor görgess lefelé az eléréséhez. 

Szereted az idődet a családoddal és a barátaiddal tölteni otthon. Odafigyelsz rájuk, és igyekszel mindenkinek az igényeit kielégíteni. Szereted, ha boldogok körülötted az emberek. Te pedig a kreativitásod által tudsz megnyílni és így tudod kifejezni az igényeidet. 


Élénk és energikus vagy, szeretsz a figyelem középpontjában lenni. A melegséged, kedves természeted miatt mások szívesen a bizalmunkba fogadnak. Új szerelem van a láthatáron nálad, vagy a régi párkapcsolat elmélyülésére számíthatsz. 


Bár nem vagy nagyon bulizós fajta, azért a közeljövőben megéri, ha összejársz a barátaiddal, munkatársaiddal. Hamarosan találkozhatsz valakivel, aki nagy szerepet játszik majd az életedben. 


A kommunikáció a lételemed, imádsz csevegni, chatelni. Szuper dolog vár rád: hamarosan levelet, emailt, smst fogsz kapni valami jó hírrel. 


Praktikus és találékony vagy, nyomás alatt tökéletesen teljesítesz. Te kivezető utat találsz válságok idején is. Azok a szakmák a legjobbak a számodra, amelyekben tudod használni a természetes képességeidet, mint például a szociális pálya, vagy a tanácsadás. 


Te egy valódi hippi vagy! Az árral szemben haladsz, próbálod megtartani a békét. Arra születtél, hogy napsugarat vigyél mindenki életébe. Ha rossz esemény közelít az életedben, ne keseregj. Inkább tedd azt, amihez a legjobban értesz: hagyd, hogy az események kibontakozzanak természetes útjukon. 



Impulzív és erős vagy, aki vágyik a kalandra. Gyorsan tud alkalmazkodni a változásokhoz és könnyen fogadja az új élményeket. Ez az új dolog az életedben bármi lehet: utazás, munka vagy épp egy nyaralás. 


Éles elméjű vagy, és nagy a szíved is. A múltból újra felmerülő megoldatlan problémáktól ne félj most, mert hamarosan megoldódnak... Jó eredmény várható bírósággal kapcsolatos ügyekben is. 


Szeretsz adni és kapni is. A szerencsét egy kis győzelemnek érzed, mint egy nem várt bónuszt. Arra viszont ügyelj, hogy a megnyert pénzt hová és mire fekteted be. 


Élvezed, hogy új céget alapíthattál, de ne légy mamlasz! Tudsz nemet is mondani! A határokat előre tisztázd le, hogy vigyázni tudj magadra. 


Jól tudsz összpontosítani, határozott vagy és nem félsz a kemény munkától. Erőfeszítéseid nem maradnak észrevétlenek. Az álommunka/pozíció elérése már nincs messze! 


Hajlamos vagy a dolgokat kritikus szemmel nézni. Azonban inkább hallgass, mert akkor pozitívabbnak gondolnak az emberek. Így hamarabb kedvelt leszel, mint gondolnád! 

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!