2017. 05. 11
A 18 és 40 év közötti nők 80 százaléka elégedetlen a testével. Sajnos ez nem csoda: ha bekapcsolják a tévét, ha kinyitnak egy magazint, folyamatosan a hamis tökéletesség illúziójával találják szembe magukat. Ha nem is tudatosan, de a plasztikázott, feltöltött szájú, photoshopolt fenekű szépséget tartják követendő példának.

2017. 05. 09
Nincs egy perces ez a videó, de már több mint 20 millióan látták, és szerintem nem volt ember, aki ne nevetett volna azon, ami történt benne.

2017. 05. 08
Ki gondolta volna, hogy erre is jó a kóla?

2017. 05. 06
Videón mutatjuk be, hogyan látják az autókat az áprilisban felállított szupertraffipaxok. A felvételt elnézve egy igen hatékony rendszerről van szó, amibe megérte beleölni az adóforintokat. Mert a cél, hogy minél kevesebb baleset legyen az utakon, minél több emberi életet lehessen megmenteni.

2017. 05. 06
Ez a videó nem egy horrorfilm jelenete, és ez az egészben a legfélelmetesebb.

2017. 05. 04
A srác lefotózta feleség alvás közben – de figyeld mi van a bal kezében! És ez még csak a kezdet…. :)

2017. 05. 04
Hiába, az apai ösztönök bármelyik pillanatban bekapcsolhatnak, még akkor is ha a családfő éppen TV-nézés közben szunyókál.

2017. 05. 03
Az évek során valamilyen furcsa okból kifolyólag elképesztően nagy reflektorfényt kaptak a különféle törő-zúzó YouTube videók, melyekben legtöbbször olyan tárgyakat semmisítenek meg az online videósok, amelyeket mi átlagemberek, még megvásárolni is alig tudnánk. Persze mondhatnánk rájuk, hogy idióták, vadbarmok...és akkor még finoman fogalmaztam, de az igazság az, hogy a videók nézettségéből befolyt összegből az esetek többségében nem csakhogy kifizetődtek nekik a széttört tárgyak, de még maradt is a zsebükben egy ,,szotyira való". Nézzük melyek voltak az eddigi legelvadultabb rongálások...

2017. 04. 28
A lány és barátja hét évig voltak együtt, azonban a hosszú kapcsolatnak vége lett a fiú hűtlensége miatt. Nem egyszerű elengedni egy hét éves kapcsolatot, de meg kellett tenniük, a lány nem tudta folytatni a dolgot. Sosem beszélték meg, hogy mi volt a félrelépés oka, két évvel a szakítás után először találkoztak, leültek egymással szemben és elkezdtek beszélgetni. Felszínre törtek a régi érzelmek…