Merj változtatni!

Úgy érzed, hogy valami nincs rendben az életedben? Sokszor jut eszedbe, hogy itt az ideje változtatnod? Ha nem tudod, hogy mikor, és mit kellene változtatnod, akkor figyelj a belső hangodra, és a külső jelekre.
Ezek a jelek arra utalnak, hogy elérkezett a változtatás ideje. Merj változtatni!

1.Elszakadtál a legfontosabb barátaidtól
Azért vannak életünk során különböző emberek mellettünk, mert minden életszakaszban más az érdeklődési területünk, változnak a céljaink. Ha egy régi baráttal megszakadt a kapcsolatod, azt jelenti, hogy az életed egy újabb szakaszba érkezett. Fogadd méltósággal az új helyzetet.

2.Rosszul alszol
Ha változás előtt állsz, fejben már nagyon is átalakítottad a dolgokat, csak a konkrét lépéseket még nem tetted meg. Ilyenkor egy erős belső nyugtalanság lesz úrrá rajtad, és idő kell míg beindul a változás, és az eredmény érezhető lesz. Légy türelmes, mindennek eljön az ideje!

3.Megszűnik a motiváció
A fejlődéshez motiváció szükséges. Ha már nem ugyanazok a céljaid, mint régen, úgy érzed, hogy nem motiválnak azok a dolgok, akkor tudd, hogy a változtatás szele érződik. Lehet, hogy egy ideig depressziós lesz a hangulatod, de hidd el elmúlik, amint újra megtalálod a célod. Ha észreveszed a változás szükségességét, megteszed az első lépést, akkor elmúlnak a hangulatingadozásaid.

4.A változás magabiztossá tesz
Ha megteszed az első lépést, és elindulsz az úton, el kezded jól érezni magad a bőrödben, és egyre magabiztosabb leszel. Időnként természetesen el fogsz bizonytalanodni, és még az is megfordul a fejedben, hogy nincs értelme változtatni. Az elbizonytalanodás természetes, de mindahányszor végiggondolod, rá fogsz jönni, hogy alapjában véve jót tesz a változás. Olyan energiák fognak felszabadulni körülötted, melyektől az egész életed pozitív fordulatot vesz.

5.Megteszed az első lépéseket
Ha megteszed az első lépést, akkor életed tényleg elindult a gyökeres változás útján. Többé nem érzed úgy hogy kételkedned kellene, tudni fogod, hogy ez az az út, amit választanod kellett. Félre a halogatásokkal, tedd meg az első lépést! Ezzel a lépéssel átalakul az egész életed, és véglegesen lezárod a múltat.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!