Elárulunk pár titkot, amit nem tudtál erről a sorozatról!

Leonard és Penny a való életben is jártak - Kaley Cuoco és Johnny Galecki két évig voltak együtt, amikor a karaktereik is kavartak.

7 dolog, amit nem tudtál az Agymenőkről - Leonard és Penny a való életben is jártak - Kaley Cuoco és Johnny Galecki két évig voltak együtt, amikor a karaktereik is kavartak.

 

Melissa Rauch valójában nem beszél olyan magas hangon, mint Bernadette - azt nyilatkozta, hogy az anyukája hangját próbálja utánozni!

7 dolog, amit nem tudtál az Agymenőkről - Melissa Rauch valójában nem beszél olyan magas hangon, mint Bernadette - azt nyilatkozta, hogy az anyukája hangját próbálja utánozni!

 

A 'Soft Kitty' (Szép cica) egy gyerekdal átírt változata, amelyet Edith Newlin írt eredetileg.

7 dolog, amit nem tudtál az Agymenőkről - A

 

Mayim Bialik azért tanult meg hárfázni, mert Amy hárfázik a sorozatban!

7 dolog, amit nem tudtál az Agymenőkről - Mayim Bialik azért tanult meg hárfázni, mert Amy hárfázik a sorozatban!

 

Nem Penny volt az eredeti szomszéd - Amanda Walsh játszotta Katie-t, aki sokkal vagányabb, belevalóbb volt, mint Penny, de a nézők nem szerették, mert féltették tőle a srácokat!

7 dolog, amit nem tudtál az Agymenőkről - Nem Penny volt az eredeti szomszéd - Amanda Walsh játszotta Katie-t, aki sokkal vagányabb, belevalóbb volt, mint Penny, de a nézők nem szerették, mert féltették tőle a srácokat!

 

A 'Bazinga' felkiáltással Stephen Engel állt elő, amikor elkezdte használni a forgatáson. Valahogy hozzáragadt Sheldon karakteréhez.

7 dolog, amit nem tudtál az Agymenőkről - A

 

A lépcsőház csak egy darab lépcsőből áll, amit úgy másznak meg a szereplők, mintha valódi lépcsőház lenne, éppen ezért külön kell felvenni minden fordulót.

7 dolog, amit nem tudtál az Agymenőkről - A lépcsőház csak egy darab lépcsőből áll, amit úgy másznak meg a szereplők, mintha valódi lépcsőház lenne, éppen ezért külön kell felvenni minden fordulót.

 

Forrás: comedycentral.hu

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!