1. Szeretik a kalandot
Ha unatkozol akkor kérdezd meg egy kos jegyben született ismerősödtől, hogy mik a tervei. Rögtön mozgásba fogsz lendülni te is, elmentek együtt egy felejthetetlen útra. A kos jegyében született személyeknek rengeteg ötletük van egy kaland megéléséhez.

2. Erős emberek
Erősek és szeretnek vezetők lenni, bátrak, dinamikusak és nyitottak az újra. Mindenkinek jót tesz, ha van a közelében egy ilyen személy.

3. Pozitívak
Ha problémád vagy bánatod van, akkor meghallgat és támogat téged. A kos jegy szülöttei között elég sok a pszichológus, ők segítenek a lelki világod megerősítésében. A kosok döntő többsége mindig pozitív.

4. Romantikus szemléletűek
Ha kiegyensúlyozott a kapcsolatod egy ilyen személlyel, akkor sok figyelmet és ajándékot fogsz kapni tőle. Ha egy kos jegyében született férfi mellett akarsz maradni, akkor kissé át kell engedned neki a vezetést, ne feledd előtérbe helyezni az ő egyediségét és valódiságát.

5. Megmondják az igazat
A kos mindig egyenes, a szemedbe mondja azt amit gondol minden félelem nélkül. Ha szükséged van egy őszinte véleményre, ő az igazat fogja neked mondani.

6. Számíthatsz rá
A kosok általában megbízható emberek, mindig szívesen meghallgatnak és megőrzik a titkokat.

7. Támogatják a sebezhető és a segítségre szoruló embereket
A kos mindig támogatja a sebezhető és a segítségre szoruló embereket.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!