Mindennap megnézzük arcunkat a tükörben, de soha nem gondolkodtunk talán még arról, hogy annak alakja, sokkal többet elárul a szakértő szemének rólunk, mint hinnénk.

Nos, melyik áll formája egyezik meg a tiéddel? Keresd ki a hozzá tartozó megállapítást és olvasd el!

1. Szögletes áll

A szögletes állú emberek arca általában vonzó (gondolj csak Angelina Joliera, Brad Pittre, George Clooneyra vagy Daniel Craigere), de jellemük sokszor elég makacs. Ha szögletes állad van, egyenesen kommunikálsz és nem esik nehezedre a kommunikáció. Nem rejted el, amit gondolsz. Nehezebben kötsz kompromisszumot, inkább végigviszed, amit akarsz, a többiek meg kezdjenek vele valamit. Tudat alatt azt tartják ‘rólatok’, hogy túl macsók vagy szexik vagytok ahhoz, hogy ne lépjetek félre. Lehet, hogy nincs túl könnyű dolgod az ismerkedésnél, mert a partneredben megszólal a vészcsengő, ha közeledsz.

2. Vékony, rövid áll

Valószínűleg érzékenyebbek az átlag embernél az ilyen állaú emberek. Nem viselik jól a csipkelődést, és úgy tűnik az átlagnál nehezebb hely számukra a világ, de ez nem jelenti azt, hogy félnének kifejezni saját akaratukat. Ez az álltípus hirtelen haragú embert rejt, ugyanakkor szívesen van a társaság középpontjában. Az emberek szívesen fordulnak hozzájuk problémáikkal, mert jó tanácsadót látnak benne. Álluk bizalomgerjesztően hat másokra.

3. Kiugró áll

Az ilyen állú embereknek sok energiájuk van, bátran belemennek új helyzetekbe és kitartóan dolgoznak. Vincent Cassel, Hugh Laurie, Ryan Gosling, Mel Gibson is híres erről. Igazi zászlóhordozók, könnyen döntenek, ezért általában jó vezető válik belőlük. Egyre kell figyelniük ekkor, hogy ne váltsanak erőszakosra. Arcuk tekintélyt parancsoló az álluktól, könnyen ismerkednek, flörtölnek és előfordul, hogy megcsalják párjukat. 

4. Kerek áll

A kerek állú emberek általában nagyon jó barátok, mert mindig készen állnak, hogy segítsenek a másiknak. Kedves és családcentrikus emberek. Keményen dolgoznak, de tudják, hogyan kell kikapcsolódni, szórakozni. Igazi csapatjátékosok, nem annyira szeretnek vezetői szerepet vállalni. Sok barátjuk van, szeretik meghívni őket a társaságokba, mert jókedvre derülnek tőle mások is.

5. Hosszú áll

A hosszú állal rendelkezőknek gyakran van művészi vénájuk (Sarah Jessica Parker, Julianne Moore, vagy Jennifer Aniston, Jason Statham jó példa erre). Gyakran hűségesek, odaadók és szimpatikusak. Ha valami problémánk akad, biztosak lehetünk benne, hogy nem fogja érdekeinket szem elől téveszteni. Ezek az emberek nem meglepő módon, könnyen barátkoznak. Mások szívesen fordulnak hozzájuk tanácsot kérni, mert bölcs meglátásai vannak. Köszönhető ez remek kombinációs készségüknek is.

6. Visszahúzódó áll

Az ilyen álltípusú emberek általában a kiugró állúak ellentétei. Nem túl biztosak magukban. Végigvinni egy kitűzött célt nem jön nekik természetesen. Azonban ilyen állal kiváló érzékük van a diplomáciához és kompromisszum kötéshez. Igazi békítők a nehéz helyzetekben. Okosan vezetnek le vitákat, de nem szeretnek élen járni, sokkal inkább az asztal mögött érzik magukat biztonságban. Úgy érzik jól magukat, ha mások mondják meg nekik, mi a feladatuk. Az irányítás távol áll tőlük. Szívesen közelednek hozzájuk mások, és könnyen a bizalmukba is fogadják. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!