Kos
Szeretsz vadászni és úgy gondolod, hogy az exed egy megszökött préda. Rejtély számodra, hogy miért és ez az őrületbe kerget. Te agy az, akinek mindig nyernie kell és ez olyan, mintha a küldetésed kudarcba fulladt volna.

Bika
Piedesztálra emelted az elmédben, habár a kép eléggé túlzóra sikeredett és elrugaszkodott a valóságtól. Az igazság és a képzelted közti különbség az, ami miatt nem vagy képes elengedni a múltat. Ha tisztán látnál, minden egyszerű volna.

Ikrek
Megvan benned a magabiztosság, hogy visszaszerezd, de valóban ezt akarod? Folyamatosan a felmelegített káposzta és az új kapcsolat gondolata között ingázol. Kimerítő. Koncentrálj olyan dolgokra, amelyek előre visznek az életben és hagyd hátra a levedlett bőrödet.

Rák
Még mindig azon ábrándozol, hogy mennyire megértett téged. Minden alkalommal, ha csalódott vagy, a jó emlékekhez menekülsz vissza, amelyeket az exeddel szereztél. Ha ez legközelebb is így lesz, arra gondolj, hogy miért váltak el az útjaitok és könnyebb lesz elengedni.

Oroszlán
Azért gondolsz még mindig rá, mert biztos vagy benne, hogy ő is ezt teszi. Ha így is van, akkor sincs rá bizonyíték, hogy nem tette túl magát rajtad. Csak gondolj bele, miért nem kapsz már tőle semmilyen életjelet?

Szűz
Olyan sok idődbe telik elfogadni, hogy vége és hagyni kell elmenni őt. Szeretnél megoldást találni a problémákra, amik miatt nem működött a kapcsolatotok, de ne feledd, egy ember nem egy autó, amit meg lehet javítani. Fogadd el, hogy nem illetek egymáshoz.

Mérleg
Azért szakítasz az esetek többségében, mert érzed, hogy jobb vár rád valahol, mégis megbánod, amint kimondod a szavakat. Nem szereted a konfrontációt, ezért valószínűleg hosszasan üzensz. Nem csoda, hogy már nem akar veled beszélni. Ha valamit le akarsz tisztázni, azt személyesen tedd.

Skorpió
Nagyon válogatós vagy és valószínűleg a szakításotok óta még nem találtál rá az újabb párodra. Jobb lenne, ha megint elkezdenél ismerkedni és nyitottá válni a potenciális felekre, mert ellenkező esetben újra vissza fogsz kanyarodni hozzá. Az viszont nem túl jó ötlet, hiszen oka volt a válásnak.

Nyilas
Milyen fura, hogy imádod az új helyeket és élményeket, mégis az exed után vágyakozol. Az igazság az, hogy szeretted, hogy az exed megért és elfogad úgy, ahogy vagy, nem ítélkezik és nincsenek olyan elvárásai, amiket nem tudnál teljesíteni. Egy új pár olyan kérésekkel állna eléd, amiket lehet, hogy nem tudnál, vagy nem akarnál teljesíteni és ehhez neked nincs türelmed.

Bak
Arra gondolsz, hogy milyen jól elvoltatok, nevettetek, lazítottatok együtt. Ez mind szép és jó, de valahogy mégsem voltatok egy hullámhosszon, hiszen véget ért. Mindig meglepődsz, ha újra rá gondolsz, hiszen tudod, hogy semmi értelme. Jobb, ha nem a munkába temetkezel, mert az nem segít, sokkal inkább egy új hobbi.

Vízöntő
Nehezen hagyod hátra az exedet, hiszen akkor elveszted vele együtt az egyik legjobb barátodat is. Ugyanakkor, ha őszinte akarsz lenni magaddal, pontosan emlékszel rá, hogy mikor törte össze a szívedet. Jobb, ha elfelejted a mosolyát és a szemöldöke állását, amikor szkeptikus. Jobbat fogsz találni, hidd el.

Halak

Úgy érzed, hogy az egész világ hátat fordított neked, mióta nem vagytok együtt. Nem tudod, hogy mit tehetnél, hiszen egyben a legjobb barátod is volt. Ha túl akarsz jutni rajta, jobban teszed, ha minél több időt töltesz a barátaid, szeretteid körében mindaddig, amíg be nem gyógyul a szíved.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!