Kos
Egy igen energikus és tettre kész ember vagy, éppen ezért úgy gondolod, hogy te aztán könnyen megtalálod a hozzád hasonló embereket. Nehezen találsz olyan személyt, aki hozzád hasonló energiaszinttel, és kalandos életkedvvel rendelkezik. Sok erőfeszítést belefektetsz, de mégsem találod az ideális partnert. Talán jobb lenne a pont ellentétes tulajdonságú emberek között keresgélned. Hiszen tudod, az ellentétek vonzzák egymást a legjobban.

Oroszlán
Nagyon határozott és igényes személyiség vagy. Született vezető alkat vagy, és igen nagyok az elvárásaid másokkal szemben. Kicsit magasra tetted a mércét, ilyen elvárások mellett nehezen fogod megtalálni a lelki társad. Nem egy alárendeltet, hanem egy igazi partnert kellene keresned, akivel mindenben kiegészítitek egymást.

Szűz
Túlságosan intelligens, és okoskodó vagy, hajlamos vagy arra, hogy mindig kioktasd a környezeted. Ez egy kicsit rémisztő lehet mások számára, mert hát senki sem szereti, ha még a véleményét sem mondhatja el szabadon. Egy olyan partnert kell keresned, aki hasonló intelligencia szinttel rendelkezik, mint te.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!