Az ásványok megnyugtatnak, segítenek a meditációban, gyógyítanak és szeretettel töltenek fel. Nézd meg melyik illik hozzád!

A legtöbb ásvány korra, nemre tekintet nélkül, mindenki állapotára jótékonyan hat! Azonban vannak olyan ásványok, amelyek különösen jó hatással vannak a nőkre. Mert a nőknek szükségük van a testi-lelki egyensúlyra, a női energiák megélésére, az önelfogadásra, és a pozitív énképre. 

Fontos, hogy megéld a nőiességed, mert ha elfojtod ezt az oldalad, vagy épp párkapcsolati problémáid vannak, akkor akár "bele is betegedhetsz". Mi mutatja, hogy valami nincs rendben a nőiességeddel? Például gyakran felfázol, fertőzéseket szedsz össze, vagy épp a petefészkeddel vannak problémák. A menstruáció rendszertelensége vagy nagy fájdalma is rossz jel. 

Mely ásványok segíthetnek? 

Karneol

Képtalálat a következőre: „Carnelian”

Képtalálat a következőre: „Carnelian”

A karneol a kalcedon vastartalmú változata, ezért vöröses-narancsos színű ásványkő. Ennek a kőnek a segítségével sokkal könnyebben megtudhatod mik az értékeid, újra felfedezheted magadban a kreatív energiákat. A kő örömmel és elégedettséggel tölt fel, ami a kisugárzásodra is pozitív hatással van. Mivel a karneol az ereinkre is hat, a véráramlás beindul, erotikus vágyaink is felébredhetnek. Akár marokkőként használjuk, akár ékszerként viseljük, élvezhetjük áldásos hatását. 

 

Citrin

Képtalálat a következőre: „citrine”

Képtalálat

A citron a kvarc sárga színű csiszolt változata. Nagyon erős tisztító hatással bír. Általánosságban az anyagi dolgainkra, pénzügyi helyzetünkre gyakorol pozitív hatást. Azonban a nőkre még ennél is sokrétűbben hat: mivel elnyeli a negatív energiákat, nem engedi, hogy a közeledbe férkőzzenek. Ezzel önbizalmad nőhet (mert nincs energia, ami bezavarna), és megajándékoz a kreativitással is. Leginkább a családon belüli konfliktusok elsimításában segíthet. A feszültség csökken körülötted, nyugodtabban lehetsz nő. Karkötőként a legjobb viselete. 

 

Rózsakvarc

Képtalálat a következőre: „pink crystals”

Képtalálat a következőre: „bijus da moda 2016”

A rózsakvarc színét választották az év színének, én viszont megválasztottam az év ásványának! A gyönyörű ásvány színe is már az eleganciát, a nőiességet tükrözi. A rózsakvarc a szeretet kristálya, viselőjét feltölti szeretettel, gyógyít, nyugtat, kedvesebbé, szebbé teszi viselőjét. Érzelmi gátjainkat képes félbeszakítani és gyengéden elindítja az életedben a szeretet-szerelem energiáit. Nemcsak a plátói szerelemben segít, de akár a termékenység megvalósulásában is hasznát vehetjük. 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!