Az első szakasz: 00:00 — 04:00 között
Az ebben az időben született emberek a tudás és a bölcsesség forrásai. Bármit képesek eladni bárkinek.

00:00 — 02:00 között
Ezek az emberek nagyszerű szervezők. Analitikus képességeik a legjobbak! Őket a Merkúr védi! Az iskolában csak ötösöket kaptak. Az idegen társaságokban úgy érzik magukat, mint hal a vízben. Felettébb kommunikatívak.

02:00 — 04:00 között
Ezen napszakban született emberek a Vénusz védelme alatt vannak. Igencsak takarékosak, a pénzzel jól, és óvatosan bánnak. Szeretnek dolgozni, szeretik fenntartani a ház kényelmét, imádják a divatos ruhákat. Szeretik a művészetet és a zenét. Nagyon hűségesek, és a hűségük nem pusztán üres kifejezés.

A második szakasz: 04:00 — 08:00 között
A második időszakban született emberek nagyon kitartóak és célirányosak.

04:00 — 06:00 között
Ezek az emberek kicsit agresszívak lehetnek, mert a Mars irányítja őket. Az élénk személyiség, talán ez a megfelelő szó az ekkor születettek jellemzésére. Egy biztos: nem fogsz unatkozni mellettük. Karrierjük nagyon sikeres. Erős és szintén akaratos partnerre van szükségük.

06:00 — 08:00 között
Ezen emberekre a Neptunusz van a legnagyobb hatással. Jellemük rendkívül összetett, belső világuk hihetetlenül gazdag. Könnyű nekik megérteni mások érzéseit. Egy kapcsolatban meglehetősen kiszámíthatatlanul viselkedhetnek, megmagyarázhatatlan dolgokra képesek.

A harmadik szakasz: 08:00 — 12:00 között
Ezek az emberek meglehetősen ambiciózusak, és minden esélyük megvan arra, hogy nagy sikereket érjenek el az életben, talán éppen ez a legfigyelemreméltóbb tehetségük a sok közül. Fáradhatatlan optimizmusuk és energiájuk is segítik őket ebben.

08:00 — 10:00 között
Az Uránusz ezeknek az embereknek a védnöke. Legtöbbször sok barátjuk van, mert barátságosak és kellemes társaságnak bizonyulnak a beszélgetések során. A munkában legtöbbször a főnök mögötti láthatatlan szürke eminenciás szerepét töltik be. Szeretik megvédeni az igazságot, és semmilyen módját nem fogadják el a hazugságnak.

10:00 — 12:00 között
Ezeket az embereket a Szaturusz uralja. Leggyakrabban vezetői pozícióba kerülnek, hatalmas presztízsük van a társadalomban. Karrierjük nagyon sikeres. A szerelmi kapcsolatokban legfőbb előnyük a következetesség és az odaadás. De a magánéletben sokszor nem szerencsések, mert minden idejüket a karrierjük építgetése tölti ki.

A negyedik szakasz: 12:00 — 16:00 között
Ezek az emberek nagyon kíváncsiak. Ők azért születtek, hogy tanárok, matematikusok vagy személyi edzők legyenek. Mindazonáltal nem képzelhető el az életük botrányok és személyes drámák nélkül.

12:00 — 14:00 között
A Jupiter ezeknek az embereknek a védnöke. Lehet, hogy rossz diákok, azonban tanárnak kiválóak. Gyakran fordulnak hozzájuk tanácsért. Küldetésük, hogy professzorok vagy tanárok legyenek. Szenvedélyük az utazás és az új élmények keresése.

14:00 — 16:00 között
Ezek az emberek Pluto védelme alatt vannak. Szeretnek segíteni másoknak. Meglehetősen vonzóak, ezért ugyanilyen partnert választanak saját maguknak is. Hihetetlen karizmájuk van, ami vonzza a többieket, mindenki barátságot szeretne velük kötni.

Az ötödik szakasz: 16:00 — 20:00 között
Ezek az emberek igencsak tevékenyek és aktívak. Arra törekszenek, hogy megtanuljanak valami újat, kipróbáljanak valami addig ismeretlent, teljes értékű életet élni. Azonban minden őrült döntésüket pontosan eltervezik előre.

16:00 — 18:00 között
Ezeket az embereket a Vénusz védi. Jellemük sajátossága, hogy vagy sikert sikerre halmoznak, vagy örök vesztesek. Igencsak romantikus természetűek. Hamupipőke története a kedvencük. A környezetüknek kellemes és könnyű kommunikálni velük. Tökéletes feleség vagy férj válik belőlük.

18:00 — 20:00 között
Az ő védelmezőjük a Merkúr. A munka központi helyet foglal el az életükben. Nagyon figyelnek az egészségükre, ezért gyakran követnek divatos étrendeket és nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő táplálkozásra. Számos orvos vagy egészségügyi képesítést szerzett ember van köztük. Mások igazi internetfüggők, szeretnek számítógépes játékokat játszani és programokat írni.

A hatodik szakasz: 20:00 — 00:00 között
Ezek az emberek erős karakterűek, született vezetők. Nehéz irányítani őket, illetve meggyőzni valamiről. Magabiztosságuk a legfőbb erényük, de egyben gyengéjük is.

20:00 — 22:00 között
A nap az ő védelmezőjük. A színpad számukra az a hely, ahol minden tehetségüket felfedhetik. Tele vannak szenvedéllyel és szerelemmel, születésük óta tudják, hogyan kell flörtölni. Szerelmesek lesznek szinte első látásra. Úgy érzik magukat, és úgy viselkednek, mintha filmsztárok lennének.

22:00 — 00:00 között
Az ebben az időszakban született embereket a Hold védi. Szeretnek törődni az őket körülvevőkkel. A családot a legfontosabbnak tartják az életben, melyben magukat csak egy fejezetnek tartják. Nagy hatalmuk lehet más emberek fölött.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!